Theme editor

Yeni Wanda Nara'dan 'Masterchef' paylaşımı! 'Geri döndüm'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68e7500caf6c89f5a1fabbf4.jpg

HABER MERKEZİ - Yıllar önce olaylı bir şekilde ayrılan Wanda Nara ve Maxi Lopez, bu kez televizyon kameraları önünde yeniden bir araya geldi. Arjantin'de yayınlanan MasterChef Celebrity’deki buluşma, hem stüdyoda hem sosyal medyada gündem yarattı.

Arjantin televizyonlarının en çok izlenen programlarından MasterChef Celebrity, bu hafta alışılmışın dışında bir karşılaşmaya sahne oldu. Programın sunuculuğunu yapan Wanda Nara, yarışmacılar arasında yer alan eski eşi Maxi Lopez’i stüdyoda karşıladı.

68e7506aaf6c89f5a1fabbf6.jpg

'GERİ DÖNDÜM'

Wanda Nara o anları Instagram hesabından 'Geri döndüm' notu ile paylaştı.

68e750cdaf6c89f5a1fabbfd.jpg

'UMARIM BEĞENİRSİN'

Wanda, eski eşi sahneye girdiği anda profesyonel duruşunu korusa da yüzündeki şaşkınlık ve gülümseme izleyicilerin gözünden kaçmadı. Lopez ise mutfak önlüğüyle içeri girdiğinde “Yemek yapmayı senden öğrenmedim ama umarım beğenirsin” sözleriyle salonda kahkahalar yarattı.

Atakan Özkaya, Uzak Şehir setinden paylaştı! Siyah beyaz karelere binlerce beğeni

Çiftin bu beklenmedik buluşması, geçmişte yaşadıkları fırtınalı ilişkinin ardından ekranlara taşınan en dikkat çekici anlardan biri olarak yorumlandı. Wanda Nara’nın sunuculuğundaki doğal tavrı, izleyiciler tarafından “olgunluk göstergesi” olarak değerlendirildi.

68e75130af6c89f5a1fabc04.jpg

Wanda Nara ve Maxi Lopez, 2008 yılında evlenmiş, üç çocuklarının ardından 2014’te olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Wanda, Lopez’in eski takım arkadaşı Mauro Icardi ile birlikte olmuş, bu ilişki uzun süre futbol dünyasının en çok konuşulan skandallarından biri haline gelmişti.

68e751b9af6c89f5a1fabc09.jpg

Yıllar sonra ekran önünde karşı karşıya gelen ikilinin bu kez “rakip değil, yarışmacı ve sunucu” olarak buluşması izleyicilere nostaljik ve şaşırtıcı bir an yaşattı.

Ünlülere uyuşturucu operasyonu

Geri
Üst Alt