“Dear Media” yapımı “World’s First Podcast” programına katılan Meester, hem yeni rolünü hem de eşiyle olan set deneyimini anlattı.
“EKRANDA GÖRÜNCE ONU TANIMIYORUM”
Meester, “Adam’ı bir şeyde izlediğimde gerçekten onun olduğunu unutuyorum. Sonra birden dönüp ‘Aa evet, bu benim kocam’ diyorum” ifadelerini kullandı.
Eşi Adam Brody’nin dizide canlandırdığı “Noah Roklov” karakterini çok sevdiğini söyleyen oyuncu, “O tamamen olgun, kadın gücünden korkmayan bir adam. Kadınlara yaranmaya çalışan biri değil, dürüst ve gerçek. Bu yüzden herkes onu seviyor” dedi.
“ONUNLA AYNI SETTE OLMAK BENİ RAHATLATIYOR”
Meester, Brody ile aynı projede yer almanın kendisini rahat hissettirdiğini belirterek, “Kendimi çok huzurlu ve güvende hissediyorum. Sanki beni farkında olmadan teşvik ediyor, iyi şeyler düşündüğünü hissediyorum” sözleriyle eşiyle olan uyumunu anlattı.
AYNI DİZİDE KAMERA KARŞISINA GEÇTİLER
“Nobody Wants This”, bir haham ile agnostik bir podcaster’ın sıradışı ilişkisini konu alıyor. Dizinin yeni sezonunda Meester, “Abby” adlı sosyal medya fenomeni bir anneyi canlandırıyor. Eşi Adam Brody ise başrol karakterlerden biri olan Rabbi Noah’a hayat veriyor.
Dizide ayrıca Kristen Bell, Jackie Tohn ve Joe Gilette gibi isimler de yer alıyor.
10 YILLIK EVLİLİK
Leighton Meester ve Adam Brody, ilk kez 2011 yapımı The Oranges filminde birlikte çalışmıştı. Çift, 2014 yılında gizlice evlenmiş; 2015 ve 2020 yıllarında iki çocuk sahibi olmuştu.
Hollywood’un en sakin ve gözlerden uzak çiftlerinden biri olarak bilinen Meester-Brody çifti, hem kariyerlerinde hem de özel hayatlarında uyumlu duruşlarıyla dikkat çekiyor.