Theme editor

Yeni Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu nostalji yaptı Ada'nın doğum gününü kutladı: Aşırı kıskanırdım

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69327591ee16fd6f938be0e0.jpg

HABER MERKEZİ - Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmiş ve 2016 yılında kızı Ada'yı kucağına almıştı. Baba Uraz Kaygılaroğlu, kızının ilk fotoğrafını Instagram'da paylaşarak şu notu yazmıştı:

"Hoş geldin aşkım, hoş geldin sevgilim! Hayatımı sana adayacağıma yemin ederim Ada. Seni çok seveceğiz küçük kız! Bana hayatımın en güzel hediyesini veren biricik karım, seni bi başka seviyorum."

2019 yılının temmuz ayında boşanan ünlü çift, yollarını ayırmış olsalar da dostluklarına devam etme kararı almıştı.

69327515ee16fd6f938be0da.jpg

'Pis Yedili', 'Yedi Güzel Adam', 'Masum Değiliz', 'Sefirin Kızı', 'Taş Kağıt Makas' gibi birçok yapımda yer alan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kızı Ada'nın 10. yaş gününü sosyal medya hesabından yazdığı mesajla kutladı.

Duygusal bir mesaj paylaşan ünlü oyuncu şu ifadelere yer verdi: Dünyaya renk kattın Ada hanım, hayatımıza anlam ve gurur getirdin. verilmiş en güzel kararımızsın çocuk.. bugün beraber değiliz çünkü sen ilk defa bizsiz okul gezisi ile yurt dışındasın, işte o kadar sene olmuş.

Dediğim gibi Allah büyük ama yaşlandık be Apo, eskiden nasıl bıçak gibiydik cıv cıv cıv… 10 sene önce…

Seni sevmek çok güzel Ada, başkasının kızı olsan aşırı kıskanırdım.

6932752fee16fd6f938be0dc.jpg

Yunus Günçe evinde yangın çıktığını açıkladı: Çok ciddi bir şey atlattık!

'KALBİM'

Melis İşiten de fotoğrafın altına 'Kalbim' yazdı.

69327571ee16fd6f938be0de.jpg

Geri
Üst Alt