Theme editor

Yeni Survivor 2026'da Bayhan sürprizi! Nagihan Karadere'den dikkat çeken paylaşım

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68e4b07e9e53be11e0868ceb.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor 2026 için geri sayım başladı. İzleyenler, yeni sezon yarışmacılarını merakla bekliyor. Survivor All Star formatı, geçmiş sezonlarda dikkat çeken ve unutulmaz performanslar sergileyen yarışmacıları bir araya getiriyor. Bu yıl ise ilk duyurulan isim müzik dünyasından geldi.

Güllü'nün ölümünün ardından tepki çeken sözler! Lara'dan Demet Akalın'a yanıt gecikmedi: Şiddetli kınıyorum

İLK YARIŞMACI BAYHAN

Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2026'ya katılacak ilk yarışmacının şarkıcı Bayhan olduğunu sosyal medyadan açıkladı.

68e4b1a89e53be11e0868cfb.jpg

Bayhan'ın Survivor 2026 kadrosunda yer almasının ardından Survivor denince akla gelen ilk isimlerden olan Nagihan Karadere'den paylaşım geldi.

68e4b26b9e53be11e0868cfe.jpg

''BENİM YENİ FAVORİM''

Karadere, Instagram hesabından Bayhan'ın fotoğrafını paylaşarak ''Çok iyi be. İşte benim yeni favorim'' notunu düştü.

Miray 3 yaşında! Murat Yıldırım'dan kızına duygusal doğum günü mesajı

Sivri dilli sözleriyle sık sık adından söz ettiren Nagihan Karadere, Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile yaşamış olduğu kavgayla yarışmada çok konuşulmuştu.

68e4b2ff9e53be11e0868d01.jpg

''SURVIVOR'DAN ÇOK KAZANDIM''

Survivor Nagihan Karadere, sunucu ve oyuncu Esra Sönmezer'in YouTube'daki kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

41 yaşındaki Nagihan Karadere, Esra Sönmezer'in 'Survivor'dan iyi para kazanabildin mi?' sorusuna, ''Çok kazandım, güzel kazandım. Rakam vermeyeyim ama güzel kazandım. Bölüm başı alıyoruz. Ödüller de alıyoruz. Ben mesela ev kazandım, araba kazandım Survivor'dan. İstanbul'da Sancaktepe'de iyi bir marka reklam olmasın şimdi. Murat Ceylan'la ortak kazanmıştık, haklarımızı birbirine sattık. Ben Murat Ceylan'a sattım. Araba kazandım, ev kazandım. Arabayı sattım. Boşanma sürecindeydim, ayrılıyordum. O araba da benim için çok büyüktü. Benim kullanabileceğim bir araba değildi, sattım. Evime ayırdığım için evime harcadım.'' yanıtını vermişti.

Survivor 2026 kadrosu belli olmaya başladı! Almeda Baylan katılacak mı?

Geri
Üst Alt