Theme editor

Yeni Survivor 2026 başlamadan kavgası başladı! Ramazan Sarı'nın sözlerine Almeda Baylan'dan tepki

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
694e0a43b72d8e1edd63c882.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor 2026 ünlüler gönüllüler, yeni sezonuyla yılın ilk gününde ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Survivor 2026 ünlüler takımında Keremcem, Meryem Boz, Serhan Onat, Selen Görgüzel, Mert Nobre, Dilan Çıtak, Seren Ay Çetin, Murat Arkın, Deniz Çatalbaş ve Bayhan yer alıyor.

Güllü'nün arkadaşı konuştu! Tuğyan'la ilgili şoke eden iddia: Torunuyla tehdit etti

Merak edilen gönüllüler takımında ise; ''Engincan Tura, Eren Semerci, Erkan Bilben, Onur Alp Çam, Ramazan Sarı, Lina Hourich, Gözde Bozkurt, Nisanur Güler, Başak Cücü.'' gibi isimler var.

694ce604b72d8e1edd63c4ef.jpg

SURVİVOR 2026 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla Survivor 2026'nın 1 Ocak tarihinde başlayacağını duyurmuştu.

Dilan Çıtak Survivor yolcusu! Eşiyle vedalaşırken gözyaşlarına hakim olamadı

RAMAZAN SARI'DAN SEVİNÇ AÇIKLAMASI

Survivor 2026 gönüllüler takımında yarışmaya hazırlanan sporcu Ramazan Sarı, katıldığı programda Survivor 2025'in başarılı isimlerinden Yusuf Yıldız'ın ikonik sevinç gösterisiyle ilgili konuştu.

Sarı, ''Gıcık bir şey mesela. İnsanı geriyor gerçekten. Bir de o an açsın. Bana yapsa o an nasıl tepki veririm bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

694e0b04b72d8e1edd63c886.jpg

ALMEDA BAYLAN'DAN YANIT GELDİ

Survivor'ın yeni yarışmacısının bu sözlerinin ardından Yusuf'un yakın arkadaşlarından Almeda Baylan, sosyal medya hesabından bu sözlere tepki gösterdi.

Survivor 2025'in şampiyon adaylarından birisi olmasına rağmen diskalifiye olarak elenen Baylan, arkadaşı Yusuf'a destek paylaşımı yaptı.

''KENDİNİ KANITLA''

Almeda, mesajına; ''Arkadaş bir sakin önce. Yusuf gibi başarılı ol, kendini kanıtla. Bana göre Yusuf'un sevinci ikon kendine has bir sevinci var. Sen şimdiden vay efendim şöyle, vay efendim böyle. Sen şimdiden sevinci kafayı taktın ama orada kimler kimlere neler söylüyor. Onu nasıl kaldıracaksın?'' notunu düştü.

Burak Özçivit'ten aile paylaşımı! Anlamlı kareye beğeni yağdı

SURVIVOR RAMAZAN SARI KİMDİR?

1997 doğumlu Ramazan Sarı 28 yaşındadır. Aslen Adanalı olan Sarı çocukluğundan beri spor ile iç içe yaşıyor. Karma Dövüş Sanatları ile ilgileniyor. Survivor 2026'da gönüllüler takımında yer aldı.

694e0b82b72d8e1edd63c88c.jpg

Geri
Üst Alt