Theme editor

Yeni Son dakika... Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem ilk kez canlı yayına katıldı: Yasaklı madde...

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68e4c77e6a76758ec13d8057.jpg

HABER MERKEZİ - Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Güllü’nün Yalova’da, altıncı kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesine ilişkin soruşturma sürerken, Kanal D'de ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programına Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem katıldı.

68e4c79e6a76758ec13d805b.jpg

İFADESİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Kızı Tuğyan Ülkem, verdiği ifadede Güllü'nün hayatını kaybettiği gün arkadaşı Sultan ile birlikte AVM'ye gittiklerini, kızı için bakıcı ile görüştüklerini söylemişti. İfadesinin devamında Tuğyan Ülkem, Güllü'nün aradığını ve arabayı dikkatli kullan dediğini belirtmişti. Tuğyan Ülkem eve geldikten sonra annesinin uzandığını ve o ara duş aldığını açıklamıştı. Tuğyan Ülkem daha sonra salonda roman havası açtıklarını ifade etmişti. Annesinin salonda içki içtiğini ifade eden Ülkem, Güllü'nün üçüncü şişeye geçtiğini ifadesinde sözlerine eklemişti.

Adli Tıp raporu çıktı! Güllü'nün 3.53 promil alkollü olduğu belirlendi

68e4c6e56a76758ec13d8050.jpg

İLK KEZ CANLI YAYINA KATILDI: GÖZYAŞLARII TUTAMADI

Olay anını yaşayan Tuğyan Ülkem, ilk kez canlı yayına katıldı. Canlı yayında yaşadıklarını anlatan ve gözyaşlarını tutamayan Ülkem şu ifadeleri kullandı:

Ben olayla alakalı hiçbir şey konuşmak istemiyorum. İnanın biz mezara gidemiyoruz, iyi değiliz. İnsanlar da ağzımızdan çıkan kelimeleri çok farklı yerlere bağlıyorlar. Mezarlığa gidemiyoruz, insanların bakışları bize farklı olduğu için. Acımı yaşayamıyorum. Yasaklı madde konusunda savcılıkta da ifade verirken ifade ettim, kan vermeye hazırım. Hiç problem yok konuda. Ferdi Aydın'ı zaten hayatımda iki kere gördüm, kendisini tanımıyorum. Sultan sıklıkla evimize gelirdi, annem de çok severdi. Acımızı yaşamak istiyoruz.

Güllü'nün ölümünde tüm detaylar: Kızının ifadesi ortaya çıktı! Savcı son noktayı koydu

Geri
Üst Alt