HABER MERKEZİ - Şarkıcılık kariyerinin dışında bir magazin programında yorumculuk da yapan Seren Serengil cephesinden gelen haber sevenlerini üzdü.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim, bu sefer üzücü haberi takipçileriyle paylaştı. 54 yaşındaki ünlü ismin annesi Nevin Teoman, hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam eden ve durumu ağırlaşan Nevin Teoman'ın yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
Acun Ilıcalı ilk kez duyurdu! Survivor 2026'da sürpriz isim: Merhum sanatçının oğlu kadroda
AMBULANS UÇAK İSTEDİ
Ambulans uçak isteyen Seren Serengil'in imdadına Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu yetişti. Instagram hesabından paylaşım yapan Serengil şu ifadeleri kullandı:
Sayın Sağlık Bakanım çok büyük bir çaresizliğin içindeyken anneme uzattığınız eli asla unutmayacağım çok teşekkür ederim.
Annem 80 yaşında birkaç gün önce düşüp kalçasını kırdı bu ameliyatın en büyük sorunu pıhtı atabilme ve kalp krizi riskiydi. Bulunduğu hastaneden memnun olmamıza rağmen kalp anjiyo ünitesi yoktu ve kalp kası değerleri çok yüksekti böbrek değerleri çok yüksekti ve enfeksiyonda vücudu sarmış vaziyetteydi. Buradan 10 saatlik karayolu ile gelmesi ölmesi demekti... Kalça olduğu gibi kırık vücut denen durumu iyi değildi. Bu nedenle sayın Sağlık Bakanımızdan ne kendim için ne babam için bir süreçte bugüne kadar bir şey talep etmememe rağmen annem için bu yardımı istemek zorunda kaldım. Kendisi duyarsız kalmadı yardım elini uzattı hakkınızı helal edin teşekkür ederim.