HABER MERKEZİ -Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile 2022 nisan ayında Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlenmişti.
Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.
"YANLIŞ ANLAŞILMASIN"
Sayan, “Hayatınız film olsa sizi kim oynasın?” sorusuna önce “Serenay Sarıkaya” diyerek güldü. Ardından “Yanlış anlaşılmasın, Serenay’ı çok severim ama film olursa gelin adayım İlayda Alişan oynar” dedi.
'Dünyanın en güzel kızı' unvanını almıştı! Thylane Blondeau 'estetik' iddialarına ateş püskürdü
"BENİM KARIM ONDAN DAHA GÜZEL"
Seda Sayan’ın Marilyn Monroe’ye benzetilmesiyle ilgili soruya ise Çağlar Ökten’den iddialı bir yanıt geldi. Ökten “Benim karım ondan daha güzel. Bir kere onun boyu kısa” dedi.
Sayan da bu sözlere, “Boy farkı var aramızda, ben fark atarım. Bence ben daha iyiyim” şeklinde karşılık verdi.
YILBAŞI PLANLARI BELLİ
Yılbaşı planlarına da değinen Seda Sayan, yeni yılı eşi Çağlar Ökten ile birlikte Ataşehir’de sahnede karşılayacaklarını açıkladı.
"BENİM İÇİN GURURDUR"
Öte yandan geçtiğimiz günlerde imajını yenileyen İlayda Alişan’ı yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Oğulcan Engin’in annesi Seda Sayan’a benzetmişlerdi. Alişan ise konuyla ilgili: 'Hiç bilmiyordum ama Seda hanıma benzetilmek benim için gururdur. Zaten beni Oğulcan ile de benzetiyorlar' şeklinde bir yanıt vermişti.
Eski eşler bir arada! Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çocuklarıyla birlikte yeni yılı kutladı