HABER MERKEZİ - Hollywood’da Halloween kutlamaları bu yıl da gündemden düşmedi. Ancak en çok konuşulan isimlerden biri, Pirates of the Caribbean yıldızı Orlando Bloom oldu. 48 yaşındaki oyuncu, katıldığı kostüm partisinde Happy Death Day oyuncusu Rachel Lynn Matthews ile poz verdi. Fotoğraf sosyal medyaya düştüğü anda gözler, Matthews’un kostümüne çevrildi.
Matthews, Bloom’un kısa süre önce ayrıldığı eski nişanlısı Katy Perry’nin uzay yolculuğuna atıfta bulunan bir kostüm tercih etmişti. Mavi tulumu ve siyah peruğuyla Perry’nin Jeff Bezos’un Blue Origin roketiyle yaptığı kısa süreli uzay seyahatine gönderme yapan Matthews, ayrıca Perry’nin dönüşte yere kapanıp toprağı öptüğü anı da mizahi bir şekilde canlandırdı.
Instagram’da paylaştığı bu kareye “Take up space” (Uzayda yer kapla) notunu düşen Matthews’un fotoğrafları kısa sürede silinse de sosyal medyada gündem olmaktan kurtulamadı. Pek çok kullanıcı, Matthews ile Bloom arasında bir yakınlaşma olabileceği iddialarını ortaya attı.
Üç ay önce dokuz yıllık ilişkilerini sonlandıran Orlando Bloom ve Katy Perry, ayrılıklarını yaptıkları ortak açıklamayla duyurmuş, önceliklerinin 2020 doğumlu kızları Daisy olduğunu belirtmişlerdi. Bloom, ayrılıktan sonra yaptığı açıklamada “Aramızda sadece sevgi var. Güzel bir kızımız var ve bu bana şükretmeyi hatırlatıyor.” demişti.
Öte yandan Perry, kasım ayında çıkardığı “Bandaids” adlı şarkısında biten ilişkisine göndermelerde bulundu. Şarkıda, “Beni hayal kırıklığına uğratmana öyle alışmışım ki / Artık çiçek göndermenin anlamı yok” sözleri dikkat çekti.
Muazzez Ersoy, ateş püskürdü! Günler sonra isyan etti: Kötü ruhlu utanmazlar
Ayrılığın ardından Perry, son haftalarda Kanada eski başbakanı Justin Trudeau ile birlikte görüntülendi. Paris’te el ele ve öpüşürken objektiflere yakalanan ikili, ünlü şarkıcının doğum gününü birlikte kutladı.
Hadise’den 'çok renkli' doğum günü kutlaması! Yorum yağdı