Theme editor

Yeni Merve Aydın'dan çarpıcı Survivor itirafı! Kızdığı ismi açıkladı: Keşke yapmasaydım

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6936623de1251585a934c405.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor’a tam 5 kez katılarak yarışmanın simge isimlerinden biri haline gelen Merve Aydın, Panorama Podcast programında yaptığı samimi itiraflarla gündeme damga vurdu.

Hande Erçel'i çabuk unuttu! Fenomen güzelle görüntülendi: İşte ayrılık nedeni

Aydın, özellikle 2015 sezonunun şampiyonluğa en çok yaklaştığı dönem olduğunu belirtti. Yarışmada hiçbir zaman strateji oyunları içinde yer almadığını vurgulayan Merve Aydın, “Ben ikili oynamayı sevmiyorum. Oyundan kaçtığım iddia edildi ama bir kere bile oyundan kaçmadım. Bunları ancak döndükten sonra görüyorum,” diyerek kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon yaşadıklarına da değinen başarılı sporcu, isim yazdığı dönemde performansı geride bırakarak çevresindeki arkadaşlarına destek olmak istediğini belirtti. Ancak bu kararından pişmanlık duyduğunu açıkça dile getirdi:

69366259e1251585a934c407.jpg

PİŞMANLIĞINI AÇIKLADI

“6 ay boyunca yanımda olsunlar istedim ama yapmamalıymışım. Ben onları dost olarak görürken onlar arkamdan farklı şeyler söylüyormuş.”

MasterChef İkincisi Barbaros boşandı, yeni dövmesi dikkat çekti!

Aydın, özellikle Bozok ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle anlattı:

“Bayıldığımda röportaj veriyor. ‘Ben seni korumak için Özgür ağabeyi yazmışım’ ama sonrasında o içtenliği görmedim. Keşke yapmasaydım dedim. Bundan sonra gidersem umurumda olmaz.”

6936627ee1251585a934c409.jpg

Survivor’ın bir diğer iddialı ismi Nagihan Karadere hakkında da konuşan Merve Aydın, onun için övgü dolu sözler sarf etti:

“Nagihan’ı takdir ederim, çok severim. Arkadan iş çevirmez. Normal hayatta da görüşüyoruz.”

Taylor Swift ve Travis Kelce’nin düğün tarihi ortaya çıktı! Uğurlu sayısı...

Geri
Üst Alt