Theme editor

Yeni İrem Derici'den olay paylaşım! Tepkiler sonrası ilk açıklama: Instagram'dan bulun

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6911a588b825a93f99010d24.jpg

HABER MERKEZİ - Özel hayatı ve hit şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ Melih Kunukçu ile evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi alan ve nişanlanan İrem Derici, sevgilisiyle birlikte Hollanda'ya Galatasaray maçını izlemeye gitmişti. Maça alınmayan çift büyük zorluk yaşamıştı.

Sahnede romantik anlar! Seda Sayan'dan eşine aşk dolu bakışlar

Amsterdam'da zor anlar yaşayan ünlü isim, duygularını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmıştı. Şarkıcı, sevgilisiyle ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri de yalanlamıştı.

6911a684b825a93f99010d2d.jpg

AYRILIK İDDİASI

Derici, ''Çocuklar, bu ilişki bitmez çünkü hangimiz daha beyinsiz, hangimiz birbirimizi daha çok seviyoruz ya da işkence çektirmekten zevk alıyoruz belli değil. Başak burcunun tüm özelliklerini taşıyor enişteniz. Başak erkeğine maruz kalmış herkes buyursun zorbalasın. Ha çok aşık olunası, mükemmel tipler o ayrı.'' ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin doğum gününde aşka geldi! 'Seni seviyorum'

VERDİĞİ YANIT TEPKİ ÇEKTİ

İrem Derici, sosyal medya platformu X'te kendisi için atılan bir tweet'e verdiği cevapla bir anda gündem oldu. Ünlü isim, atılan tweet'i yanlış anlayınca sert tepki verdi.

6911a737b825a93f99010d32.jpg

Olayın yanlış anlaşıldığını belirten Derici, konuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayımladı.

''NE KADAR UTANDIM''

Ünlü şarkıcı paylaştığı videoda ''Geldiğimizden günden beri dayaklar, birbirimize girdik. Ondan sonra maça giremedik, biletleri çakma yerden almışız. Psikolojim o kadar bozuldu ki odadan çıkamıyorum. Üçüncü ve en talihsiz olayı anlatıyorum. Dün sağa sola Twitter'da saldırırken ki bu benim çok yaptığım bir mevzu biliyorsunuz. Biri, benim bile ağıza alınmayacak şeyler yazmış. Ama ben bu twiti başka birine yazmışım. O başka biri çok tatlı bir şey yazmış. Farkına varmadım. Millet yazınca anladım. Bana ekran görüntüsü attılar. Ne kadar utandım. Twitter'i kızdan özür dilemek için açtım ama beni Twitter'dan atmışlar. Artık benim Twitter'ım yok. Sizden ricam, yanlış adresime maruz kalan o kızcağızı Instagram'da bulup bana atmanız.'' diye konuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu romantik sözlerle ilan etti! Gençlik aşkıyla yıllar sonra bir arada

Geri
Üst Alt