Theme editor

Yeni Epstein dosyasında Rus kızlardan bulaşan cinsel hastalık iddiası! Bill Gates'in eşi Melinda sessizliğini bozdu: 'Kendimi bıraktım'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6982fdadc202702b6e288eff.jpg

ABD Adalet Bakan Yardımcısı Todd Blanche'ın,Epstein'e yönelik soruşturma kapsamında 3 milyondan fazla yeni dosyanın kamuoyuyla paylaşıldığını bildirmesinin ardındanEpstein'in yazışmalarında her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Dosyalarda teknoloji şirketi sahibi ve milyarder iş insanıBill Gatesde en çok tartışılan isimlerden biri oldu. Dosyalarda yer alan bazı e-postalarda, Gates'in "Rus kızlarla" yaşadığı ilişkilerin ardından cinsel yolla bulaşan bir hastalığı o dönemki eşi Melinda'dan gizlemeye çalıştığı iddialarına yer verildi.

Melinda French, Salı günü NPR kanalının Wild Card adlı podcast yayınında iddiaların ardından ilk kez sessizliğini bozdu.

‘KENDİMİ BIRAKIP O KIZLARI DÜŞÜNÜYORUM’

Sunucu Rachel Martin “Dosyalardaki e-postalar, Bill Gates’in Epstein ile bağlantıları olduğunu öne sürüyor ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyonu tedavi edecek ilaç almaya çalıştığını, bu ilacı da sizin bilginiz olmadan vereceğini iddia ediyor. Basın sözcüsü ise bunların tamamen yanlış olduğunu söyledi. Bu iddia edilen davranışın detaylarına yanıt vermek sizin sorumluluğunuz değil. Ama merak ediyorum, bu haberleri okuduğunuzda ne hissettiniz?” diye sordu.

Melinda öncelikle bu soruların muhatabının Bill Gates olduğunu söylerken “Üzgünüm. İnanılmaz derecede üzgünüm. Kendi üzüntümü kenara bırakıp o genç kızlara bakıyorum ve ‘Aman Tanrım’ diyorum. Onlara ne oldu? Bu kızlara nasıl böyle bir şey oldu? Değil mi? Çok üzgünüm” dedi.

‘ÇOK ÜZGÜNÜM’

Evliliğini sonlandırmak zorunda kaldığını belirten Melinda “Evliliğimi bırakmak zorundaydım. Zorundaydım. Vakıftan ayrılmam gerektiğini hissettim. Çok üzgünüm. En azından hayatıma devam edebiliyorum” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Bill Gates’in sözcüsü NPR’a yaptığı açıklamada, “Bu iddialar kesinlikle saçma ve tamamen yanlış. Bu belgelerin gösterdiği tek şey, Epstein’ın Gates ile devam eden bir ilişkisinin olmamasından duyduğu hayal kırıklığı ve onu tuzağa düşürmek ve karalamak için ne kadar ileri gidebileceğidir” iddiasında bulunmuştu.

Epstein, e-postalarında Bill Gates’in kendisine evli kadınlarla gizli buluşmalar ayarlaması ve “Rus kızlarla cinsel ilişkiden” bulaşan cinsel yolla bulaşan bir hastalığı tedavi etmek için ilaç temin etmesi için iletişime geçtiği yazılmıştı. Epstein dosyalarında ayrıca Bill Gates’in o cinsel yolla bulaşan hastalık ilacını gizlice Melinda French Gates’e vermeye çalıştığını da iddia edilmişti.

8.600 TL’ye gram altın! Tarihi hareket sonrası satışı patladı: Yüksek fiyata razı geliyorlar
Umman Denizi'nde kırmızı alarm! Savaşın fitili ateşlendi mi? İran'dan 'taarruz', ABD'den 'müsamaha yok' çıkışı

Geri
Üst Alt