Kanal D’de ekrana gelecek ‘Güller ve Günahlar’ dizisi Murat Yıldırım için özel bir anlam taşıyor. Oyuncu projede, eşinin kendisinden sakladığı büyük sırrı öğrenince hayatı alt üst olan iki çocuk babası iş insanı Serhat karakterini canlandırıyor. Gerçek hayatta da Miray isimli bir kız babası olan Yıldırım, ‘Güller ve Günahlar’ sayesinde kızının ergenlik dönemine dair prova yapma fırsatı bulduğunu itiraf etti. Geçtiğimiz günlerde kızının doğum gününü kutlayan oyuncu, açıklamalarda bulundu. Oyuncu, “Dizideki kızlarım İlkim ve Hayal ergenlik dönemindeler. Kızım Miray ise üç yaşında. Serhat’la birlikte gelecekte kızım o yaşlara geldiğinde nasıl davranmam gerektiğini öğreniyorum” dedi. Ergenlik dönemindeki çocuklarla sağlıklı iletişim kurmak için kitaplar okuduğunu ve araştırmalar yaptığını söyleyen Yıldırım, “Kızım da ergenlik dönemine girince bu şekilde mi davranacak, diye düşünüyorum. Bu rol bana hem oyunculuk anlamında hem de babalık yolculuğumda değerli bir deneyim kazandırıyor” ifadelerini kullandı.