Theme editor

Yeni Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle iftarda buluştu: Artık kimse size parmak sallayamaz

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69a0c557c202702b6e28f827.jpg

ASLIHAN ALTAY KARATAŞ / Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda düzenlenen KYK öğrencileri, sporcular ve gençlerle iftar programına katıldı. Erdoğan, özetle şunları söyledi.

DAİMA GENÇLERLE YOL YÜRÜDÜM: Yarım asrı bulan siyasi hayatım boyunca daima gençlerle yol yürüdüm. Bir siyasetçi olarak bundan onur duydum. Sizlerle birlikte nice badireleri atlattık, saldırıları püskürttük, nice hayali birlikte gerçeğe dönüştürdük. Türkiye son yıllarda pek çok ülkenin gıptayla takip ettiği büyük bir atılım gerçekleştiriyor. Savunma sanayiinden turizme eğitimden ticarete sağlıktan teknolojiye hemen her alanda ülkemizde tarihi bir dönüşüm yaşanıyor. Vatan savunmasında olduğu kadar Türkiye’nin kalkınmasında, ekonomik olarak ilerlemesinde siz gençlerimiz çok önemli paya sahip. Eğitim, siyaset, spor, sanayi, teknoloji dahil her alanda siz gençlerin yanında olmaya, önünüzü açmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Ülkemize getirdikleri madalyalarla kıvanç kaynağı olan tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum.

69a0c579c202702b6e28f829.jpg

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPAMAZ: Gençler hem geleceğin tohumu hem de yarınlarımızın teminatıdır. Siz bu milletin istikbalisiniz. Şunu lütfen aklınızdan çıkarmayın. Türkiye Cumhuriyeti sizin öz yurdunuzdur. Her biriniz bu milletin özbeöz evlatlarısınız. Ne size ne de bu ülkenin 86 milyon vatandaşına artık kendini milletten üstün gören hiç kimse üvey evlat muamelesi, parya muamelesi yapamaz. Hiç kimse kendi topraklarınızda kendi öz yurdunuzda kılık kıyafetinizden, inancınızdan siyasi görüşünüzden dolayı size parmak sallayamaz. Eski Türkiye’nin imtiyazlılarının, çatışma ve gerilimden beslenenlerin aranıza nifak sokmasına lütfen müsaade etmeyin. Siyasette tek sermayesi felaket tellallığı olan kifayetsizlerin hayallerinizle aranıza girmesine lütfen izin vermeyin.

Geri
Üst Alt