HABER MERKEZİ - Kiss of the Spider Woman’ın kırmızı halı etkinliğine Ben Affleck’in katılması, hem medya hem de hayranlar için tam bir sürpriz oldu. Filmin ortak yapımcısı olan Artists Equity şirketinin kurucularından biri Affleck’ti. Yani bu geceye yalnızca bir eski eş olarak değil, aynı zamanda bir yapımcı olarak da adım attı.
İlginizi Çekebilir
BAKIŞLARI GÜNDEM OLDU
Kırmızı halıda Lopez ve Affleck’in yan yana gelmesi, yılların ardından gelen sembolik bir barış anı gibiydi. Basın ordusunun flaşları arasında birbirlerine selam verip gülümseyen çiftin o kısa bakışması sosyal medyada dakikalar içinde viral oldu.
Bir dönem “Bennifer” olarak anılan ikilinin tekrar yan yana gelmesi, magazin dünyasında “yeni bir başlangıç mı geliyor?” sorularını da beraberinde getirdi.

AFFLECK’TEN LOPEZ’E: O İNANILMAZ BİRİ
Gösterim öncesi yaptığı konuşmada Affleck, Lopez’e övgüler yağdırdı:
“Amacım, güçlü hikâyeleri olan sanatçılara alan açmaktı. Bu filmde hem olağanüstü bir hikâye hem de olağanüstü bir performans izliyoruz. Jennifer gerçekten inanılmaz bir iş çıkardı.”
Ünlü yönetmen Bill Condon’a da teşekkür eden Affleck, başrol oyuncularından Tonatiuh için “ömür boyu sürecek bir şöhretin kapısından geçiyor” diyerek esprili bir yorum yaptı.

LOPEZ’TEN ESKİ EŞİNE TEŞEKKÜR
Jennifer Lopez de duygusal anlar yaşadı. Seyirciler önünde yaptığı konuşmada, “Kiss of the Spider Woman, Ben olmasaydı çekilemezdi. Onun ve Artists Equity’nin desteği olmasaydı bu proje gerçekleşemezdi,” diyerek eski eşine teşekkür etti.
Daha önce CBS News’e verdiği bir röportajda Lopez, Affleck’le bu projeye nasıl başladıklarını şöyle anlatmıştı:
“Ona ‘Bu rol benim için yazılmış, oynamalıyım,’ dedim. O da sadece ‘Tamam’ dedi ve filmi mümkün kıldı.”

FİLM HAKKINDA
10 Ekim’de vizyona girecek olan Kiss of the Spider Woman, Manuel Puig’in aynı adlı romanından ve Broadway müzikalinden uyarlandı. Filmde Lopez, sinema ilahesi Ingrid Luna karakterine hayat veriyor. Yıldız oyuncu Diego Luna, politik bir tutukluyu canlandırırken; Tonatiuh ise onunla aynı hücreyi paylaşan, hayalperest vitrin tasarımcısı Molina rolünde.

BENNİFER: AŞK, AYRILIK VE SAYGI
Jennifer Lopez (56) ile Ben Affleck (53), ilk kez 2002’de tanışmış ve aynı yıl nişanlanmışlardı. 2004’te yollarını ayıran ikili, 2021’de ilişkilerini yeniden başlatmış, 2022 yazında ise evlenmişti. Ancak Lopez’in 2024 yazında açtığı boşanma davası, bu aşk masalına ikinci kez nokta koydu. Boşanma ocak ayında resmen sonuçlandı.

Yılların ikonik sarışını Pamela Anderson yeni saçıyla şaşırttı
Survivor 2026'da Bayhan sürprizi! Nagihan Karadere'den dikkat çeken paylaşım