Theme editor

Yeni Annesinin ölümüyle yıkılmıştı! Nilperi Şahinkaya'dan duygusal doğum günü paylaşımı

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6954a9810e59eb83f1dac1d3.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın annesi Meltem Vural, 31 Ağustos'ta hayatını kaybetmişti. Meltem Vural, uzun zamandır kanserle mücadele ediyordu. Bir süredir tedavi gördüğü kanser nedeniyle vefat eden Meltem Vural, 1 Eylül'de son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Survivor Murat Ceylan meslek değiştirdi! Şarkıcılığa soyundu, albüm çıkarıyor

Annesinin kaybının ardından zor günler geçiren Şahinkaya, Ankara'daki evlerine gitmişti.

6954aa780e59eb83f1dac1de.jpg

''ÇOK KORKUTUCUYDU''

Gitmekte çok zorlandığı dile getiren güzel oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

''Biz annemle son bir buçuk yıldır İstanbul'daydık ondan önce Ankara'da yaşıyordu. Buraya gelmek benim için çok korkutucuydu, size anlatamam. Dün İstanbul'daki evimde yataktan çıkamadım, kuruntu yapmaktan. Şu anda o kadar iyi geldi ki, bu evde olmak bana o kadar iyi geldi ki...''

6954aacb0e59eb83f1dac1e1.jpg

DOĞUM GÜNÜNDE ANDI

Nilperi Şahinkaya, annesi Meltem Vural'ı doğum gününde yaptığı duygusal bir paylaşımla andı.

Annesine olan özlemini dile getiren oyuncu; mesajında "Geçen yıl bugün, annemle kutladığımız son doğum günü… İyi ki doğdun anneciğim, seni çok seviyorum. Ruhun şâd olsun." ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa'da 7 eleme birden! Sürpriz isimler veda etti

Geri
Üst Alt