Theme editor

Yeni 11 yıl aradan sonra geri döndü! 'Cevher hem zorlayıcı hem heyecan verici'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68fb3b43af6c89f5a1fb0a33.jpg

Mesut'un (Şevket Çoruh) baş düşmanı Cevher Şanlı rolünde ekibe kök söktüren Nail Kırmızıgül, rolünü “Hem zorlayıcı hem heyecan verici” olarak tanımlayıp ekliyor: “Cevher; iyiliği, kötülüğü, aşkı, sadakati ve aynı zamanda da tehlikeli şeyleri barındıran komplike bir karakter. Onu abartıya kaçmadan, inandırıcılığı kaybetmeden canlandırmak gerekiyordu. Geçmişinde yaşadığı psikolojik travmalar, yaptığı işin ona bıraktığı izler… Bunların hepsini göz önünde bulundurarak çalışmak çok heyecan vericiydi.”

68fb3b04af6c89f5a1fb0a2d.jpg

“İNANDIRICI KILMAK KOLAY DEĞİL”

Kırmızıgül, sette en zorlandığı sahnenin Ali (Alp Korkmaz) karakterine yönelik bir şiddet sahnesi olduğunu anlattı: “Cevher kötü bir adam ve şiddet uyguluyor. Ama bunu canlandırırken kimseye zarar vermemek ama aynı zamanda izleyiciye gerçekçi hissettirmek gerekiyordu. Ali’nin bir sahnede saçını çekiyorum, tokat atıyorum, sürüklüyorum. Ona zarar vermemeye çalışırken sahneyi inandırıcı kılmak kolay değildi ama iyi bir denge yakaladık.”

68fb3b21af6c89f5a1fb0a30.jpg

“RIZA BABA’YI SEÇERDİM”

Beste Sırapınar’a konuşan Nail Kırmızıgül, karakterin çok yönlülüğünü yönetmenler ve ekip arkadaşlarıyla çalışarak geliştirdiklerini belirtti. Oyuncu dizide başka bir karakteri oynama şansı olsa hangisini seçeceğini de açıkladı: “Tabii ki Rıza Baba (Zafer Ergin). Bütün oyunun kurucusu, takımın lideri ve karizma.”

D Media imzalı Arka Sokaklar, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’deKanalD’de.

Geri
Üst Alt