Ajda Pekkan: “Eskişehir’de yaşanan yangın felaketi hepimizin yüreğini yaktı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”
Yılmaz Erdoğan: “10 kahramanımız için Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yangın bölgelerindeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”
Hülya Koçyiğit: “Bu kaçıncı yürek yangını? Her seferinde ‘Bir daha olmasın’ diyoruz... Ama yine yanıyor ormanlar, yine gidiyor canlar. Alevlerin ortasında kalan 10 emekçi orman işçisi sadece ağaçları değil, hepimizin geleceğini koruyordu. Arkalarında tarifsiz bir acı ama aynı zamanda büyük bir iz bıraktılar. Dualarımız şehitlerimiz için.”
Nurgül Yeşilçay: “Vatanını koruyan cesur şehitlerimize rahmet, sevenlerine ve hepimize sabır diliyorum.”
Hande Erçel: “Hayatlarını doğayı korumaya adayan bu cesur insanlar, yine doğayı savunurken aramızdan ayrıldılar. Toprağımıza, ormanlarımıza ve geleceğimize verdikleri emekler için minnettarız. Çok üzgünüz.”
Hakan Altun: “Yangında yaşamını yitiren orman işçileri ve AKUT gönüllülerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce Türk halkına başsağlığı diliyorum. Daha fazla can kaybının yaşanmaması en büyük dileğimiz.”