Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni 'Van'ın Müslüm Baba'sı' görenleri şaşırtıyor! 6 ay önce ismini de değiştirdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689f219f4e053962fef3bf06.jpg

İpekyolu ilçesine bağlı Kıratlı Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk babası 38 yaşındaki Tunç, 12 yıl önce yaşamını yitiren sanatçı Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkati çekiyor. Saçı, giyimi, sesi ve yaşam tarzıyla ünlü sanatçıyı andıran Tunç, "Saim" olan ismini Gürses'e benzerliği nedeniyle 6 ay önce "Müslüm" olarak değiştirdi.

Survivor'dan olaylı şekilde ayrılmıştı! Hikmet Tuğsuz'un yeni rotası belli oldu

Çevredekilerin "Vanlı Müslüm" ve "Müslüm Baba" olarak hitap ettiği tır şoförü, gündelik hayatında ve yolculuklarda Gürses'in şarkılarını dinleyip eşlik ediyor.

689f21b24e053962fef3bf0b.jpg

Gittiği yerlerde insanların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tunç, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmiyor. Tunç, tedavi gördüğü hastanede 3 Mart 2013'te hayatını kaybeden Gürses'in hatıralarını ona benzerliğiyle yaşatmaya çalışıyor.

Derin Talu kilo açıklamasıyla dikkat çekti! Takipçisine bakın ne yanıt verdi

"HERKES BANA ONUN İSMİYLE HİTAP EDİYOR"

Tunç, Gürses'e benzediği için ismini "Müslüm" olarak değiştirdiğini söyledi. Merhum sanatçıyı çok sevdiğini belirten Tunç, "Küçüklüğümden beri benzerliğim vardı, yaş ilerledikçe benzerlik iyice arttı. Herkes bana onun ismiyle hitap ediyor. İsim değişikliğini bu nedenle yaptım. Müslüm babayı çok seviyorum. Kendisi çok sevilen ve değerli bir sanatçıydı." dedi.

689f21b24e053962fef3bf0d.jpg

Yolculuklarında sanatçının türkülerini dinlediğini belirten Tunç, şunları kaydetti:

"Müslüm Baba, tek dinlediğim sanatçıdır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Beni ilk kez görenler şaşırıyor, çok güzel tepkiler alıyorum. Sevgi dolu yaklaşıyorlar, hoşuma gidiyor. Yolculuklarımda hep Müslüm Baba'yı dinlerim. Bana uzun yollarda şarkıları eşlik eder. Çevrede şarkı söylememi isteyen çok oluyor. Müslüm Baba kadar sesim güzel değil ama mümkün olduğunca şarkılarına eşlik etmeye çalışıyorum. Benzerlikten çok mutluyum. Müslüm Gürses'e benzemek ayrıcalıktır. Buradan bütün Müslüm Baba sevenlerine selamlarımı, sevgilerimi sunuyorum."

689f21b24e053962fef3bf09.jpg

"KENDİSİ MÜSLÜM BABA'YI ARATMIYOR"

Tunç'un iş arkadaşı Kenan Bulut ise "İlk gördüğümde çok şaşırdım, Müslüm Gürses'e çok benziyor. Tanıştıktan sonra daha çok sevdim. Kendisi Müslüm Baba'yı aratmıyor. Biz de kendisine 'Müslüm Baba' diyoruz." ifadelerini kullandı.

689f21b24e053962fef3bf10.jpg

İki yıldır Tunç ile arkadaşlık yaptığını dile getiren İbrahim Mutlu da "İlk gördüğümde 'Müslüm Baba tırcılığa mı başladı?' diye düşündüm, çok şaşırdım. Güzel şarkılar söylüyor. Kendisiyle oturduğumuzda Müslüm Baba'ya olan özlemimizi gideriyoruz." dedi.

Hayal Köseoğlu'nun baba acısı! Günler sonra ilk paylaşımını yaptı: Kor ateş gibi düştü içime

icon
icon

8,317Konular
8,430Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt