Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Tuğçe Tayfur ateş püskürdü! 'Çocuklarımızın rızkını hiç ettiler'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
686fabb0280d2d4b642c303c.jpg

HABER MERKEZİ- 2 Ocak'ta vefat eden usta sanatçı Ferdi Tayfur'un dargın olduğu kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Tayfur bu kez vefat eden babasına haykırmasıyla gündeme geldi. Söyledikleri sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

686faa53280d2d4b642c302c.jpg

BABASIYLA MAHKEMELİK OLMUŞTU

Tuğçe Tayfur, eşi Muhammet Aydın ile birlikte açtığı Tarabya'daki giyim mağazasını kapatmıştı. Mağazalarına tek tek kilit vuran Tuğçe, bu marka yüzünden babası Ferdi Tayfur ile davalık olmuştu. Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın'dan boşanıyor iddiaları basında sık sık yer almıştı.

Sıla Türkoğlu'ndan İsviçre'de göz kamaştıran pozlar!

686faa00280d2d4b642c3021.jpg

"BEN SİZE NE DERT OLMUŞUM"

Tayfur'un davası bugün görüldü. Davanın uzatılmasına karar verilince Tayfur sosyal medyadan babasına seslendi ve adeta ateş püskürdü.

Tatilde aşka geldi! Hayal Köseoğlu ve sevgilisi Ersoy Nezir Çınarlı'dan yeni kare

Paylaşımına, "Tuğçe Tayfur Store duruşması bugün görüldü. Davayı uzatmak için bugün yine ellerinden geleni yaptılar. Özellikle bu fotoğrafla paylaşıyorum ki çocuklarımızın rızkını nasıl hiç ettiler unutmayalım. Benim adım benim soyadım için ne uğraştınız be. Ben size ne dert olmuşum. Allah hepinize sorsun. Biz kalkarız ayağa elbet. Allah var gam yok." notunu düştü.

686faa6b280d2d4b642c3031.jpg

Doğum sonrası eski formuna kavuştu... Fit haliyle dikkat çekti! Kaç kilo verdiğini açıkladı

686faab3280d2d4b642c3035.jpg

"AÇGÖZLÜLERLE BIRAKTIN BENİ"

Tayfur sözlerine , "Yazıp yazıp siliyorum baba. Kalbimde hep açık bir yara var ve sen o yarayı kapatmadan gittin. Muhattap ettiğin insanların açgözlülüğüyle bıraktın beni. Kırgınım çok kırgınım ama seni de çok özledim dualarımdasın hep çünkü sen benim babamsın. Keşke sende o benim kızım diyebilseydin yanındakilere keşke." diye devam etti.

İmparator'u kızdırdılar! Kirvesini bir kalemde sildi, hayatından çıkardı

icon
icon

7,012Konular
7,124Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt