Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan paylaşım! '2 yıldır nasıl yaşadığımı hiç bilmiyorum'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67a5aedb160132adcff826a3.jpg

HABER MERKEZİ - Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi Mahallesi’nde yaşayan ve yaptığı yemeklerin tariflerini sosyal medyada paylaşarak kısa sürede milyonlarca insanın sevgisini kazanan Taha Duymaz ve iki kardeşi, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Felakette 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz'dan, Instagram hesabından yürek yakan paylaşım geldi. 3 evladının fotoğrafını paylaşan Meryem Duymaz şu ifadeleri kullandı:

67a5af67160132adcff826a5.jpg

Benim günahsız yavrularım, ciğerlerimmm. 2 yıldır nasıl yaşadığımı hiç bilmiyorum. Ciğeriminde, sönmeyen, dinmeyen bir ateş bırakıp gittiniz yavrularım. Taham, Meleğim, Umudummm. Rabbim beni ahirette sizinle buluştursun. Rabbim tüm acılı ailelere sabır versin. Bu acının tarifi yok. Rabbim düşmanıma böyle bir acı yaşatmasın. Ben sizi Rabbime emanet ettim yavrularım. Allah sizden razı olsun. Allah mekanınızı cennet bahçesinden bir bahçe eylesin benim Gül kokulu yavrularım.

Michele Morrone gönülleri fethetti! 6 Şubat deprem felaketini unutmadı
Arka Sokaklar'da 700.bölüm heyecanı! Oyuncular sırrı anlattı

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,460Konular
16,530Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt