Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Survivor'dan olaylı şekilde ayrılmıştı! Hikmet Tuğsuz'un yeni rotası belli oldu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689f08f64e053962fef3be7a.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor 2025'in iddialı yarışmacılarından Hikmet Tuğsuz, yarışmaya sürpriz bir şekilde veda etmişti. Survivor sunucusu Murat Ceylan, "Gördüğünüz üzere Hikmet yok. Hikmet'in ailesi bize ulaştı. Görüşme talep etti. Bu görüşme sonucunda özel sebeplerden dolayı, Survivor'a devam edemeyecek." sözleriyle izleyenleri şaşırtmıştı.

Derin Talu kilo açıklamasıyla dikkat çekti! Takipçisine bakın ne yanıt verdi

LONDRA'YA GİTMİŞTİ

Survivor'a bir anda veda eden Hikmet Tuğsuz'un İngiltere'ye gittiği ortaya çıkmıştı. Hikmet Tuğsuz, yaptığı paylaşımda "Evet arkadaşlar yarışmadan sonra ayağımın tozuyla Londra'ya değerli kardeşim 'Koca Hüseyin'in yanına geldim. 5 aydır üzerimden çıkartmamış olduğum, benim için çok kıymetli formayı Hüseyin'e hediye ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Survivor 2025'te kendisini en çok zorlayan rakibin Sema olduğunu belirten Hikmet Tuğsuz, Türkiye'ye 14 Ekim'de geleceğini açıklamıştı. Hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yapan Tuğsuz şu ifadelere yer vermişti:

689f08504e053962fef3be76.jpg

Gerçek şu ki, 20.07.2023 tarihinde şahsıma yönelik ağır küfür, hakaret ve tehditlerin yanı sıra; Türk bayrağımıza, vatanımıza, devletimize, Türk polisine ve adalet sistemine edilen hakaretler sonrası B.A. isimli şahıs tarafından kameraların kurulduğu bir ortamda, zorla fiziksel tepki vermem sağlanarak bir olay organize edildi. Bu olayın ardından açılan mahkeme süreci nedeniyle, daha önce denetimli serbestlikten yararlanmış olmamdan ötürü yeni bir dosya oluşturuldu ve hakkımda yakalama kararı çıkarıldı. Kardeşim İbrahim Tuğsuz da yetkililerle irtibata geçerek bana bu durumu iletti.

Aylarca şampiyon olmak için mücadele ettiğim Survivor’dan, büyük bir üzüntüyle ve ağlayarak ayrılmak zorunda kaldım.

Keşfedilme polemiği sürüyor! Simge Sağın'dan Erdem Kınay'a sert yanıt: Tek başıma yüzdüm

YENİ ROTASI

Türkiye'ye geliş tarihi belli olan Tuğsuz'un yeni rotası Tayland oldu.

689f07f44e053962fef3be73.jpg

icon
icon

8,316Konular
8,429Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt