HABER MERKEZİ - Survivor'da dev finale sayılı günler kaldı. Survivor All Star 2025 şampiyonun belli olmasına çok az bir zaman kala tansiyon giderek yükseliyor. Parkurda birden ortalık gerildi, Batuhan Karacakaya ve İsmail Balaban birbirine girdi. Kavga sonrası acil durum konseyi toplandı.
Yusuf Güney yine şaşırtmadı... Astral seyahat ve uzaylılardan sonra şimdi de evren! 'Bana bana gönderdi'
Survivor All Star 2025 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da yaşanan şok kavga yeni bölüme damga vurdu.

BATUHAN'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Survivor bu akşam izleyenlerle buluşacak. Yeni bölüm fragmanında yer alan Batuhan Karacakaya - İsmail Balaban kavgası merak konusu oldu.

Parkurda tansiyonun aniden yükselmesi sonrası İsmail Balaban'ın sinirle Batuhan'ın üzerine yürüyerek tişörtünden çekerek sürüklediği görüldü. İsmail Balaban'ı takım arkadaşları güçlükle ayrılabildi.
Evlilik yolunda ilk adım! Kubilay Aka'dan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'a romantik teklif
DİSKALİFİYE KARARI MERAK EDİLİYOR
Yaşanan olay sonrası Survivor'da acil durum konseyi toplandı. İsmail Balaban'ın diskalifiye olup olmayacağı veya ne ceza alacağı merak ediliyor.
Survivor'da kavganın görüntüsünün yayınlanmasının ardından kavgaya karışan İsmail'in eşi İlayda Şeker, sosyal medya hesabından eşinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı.

AŞK DOLU PAYLAŞIM
Karnı burnunda hamile olan ve anne olmak için gün sayan Şeker, eşi İsmail Balaban'ın olduğu kareyi 'Aşkım, iyi ki benim kocamsın' notunu düştü.
Yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte! Yasemin Sakallıoğlu zayıflamasının sırrını açıkladı