HABER MERKEZİ - Survivor All Star'da heyecan giderek artıyor. Şampiyonun belli olmasına sayılı bir zaman kala, yarışmaya veda edenlere her hafta yenileri ekleniyor.
Aşkta hüsran yaşamıştı! Bakü'ye giden Nesrin Cavadzade'den yatak pozları
İlgiyle izlenen yarışmada geçen hafta erkek yarışmacılar arasından eleme yapıldı. Survivor'da 15 Mayıs Perşembe akşamı eleme düellosunda Sedat ve İsmail Balaban karşı karşıya geldi.

DÜELLO HEYECANI
Nefes kesen mücadeleyi kazanan isim, eski Survivor şampiyonlarından İsmail Balaban oldu. Bu sezonun sürpriz ismi Sedat Kapurtu bu mağlubiyetin ardından Survivor'dan elendi.Sedat, yarışmaya veda konuşmasında duygusal anlar yaşamıştı.
Survivor Almeda Baylan'dan iddialı paylaşım! 'Afrodit geldi şimdi dağılın'
Sedat Kapurtu'nun hüzünlü vedasının ardından yarışmayı başından beri takip eden eşi Özlem Kapurtu, Instagram hesabından görenleri duygulandıran bir mesaj yazdı.

''ÇOK MUTLUYUZ ÜZÜLMEDİK''
İşte, Özlem Kapurtu'nun o paylaşımı:

''Sen duruşunla şampiyon oldun. Olgun duruşunu her şeye rağmen hiç kendini bozmadın. Seninle gurur duyuyoruz. Kalpleri sevgi dolu canlar, DM kutum dolup taşmış. Sayısız mesajlar aldım, tek tek dönemiyorum. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler çok mutluyuz ve üzülmedik. Çünkü eşim gerçekten bu yıl hem yaşıyla hem duruşuyla hem de mücadelesiyle Survivor'a iz bıraktı ve evlatlarıma unutmayacakları bir anı bıraktı. Teşekkürler ömrüm. Sen derdin iyikim, sen de benim iyikimsin..''
Babasına canlı yayında şiddet uygulamıştı! Sansar Salvo hakkında yeni gelişme