Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Survivor Almeda resmen boşandı! İtiraf gibi açıklama: Hiç masum değildim

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68ccdfbe6058ac518cba5413.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor 2025'e damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Almeda Baylan, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor. Yarışmadan sonra 29 kilo veren ve burnundan estetik ameliyat olan Almeda Baylan'dan yeni paylaşım geldi.

Geçtiğimiz günlerde eşi Ercan Baylan'dan boşanacağını açıklayan Almeda, resmi olarak ayrıldıklarını duyurdu.

Almeda, "Resmi olarak Ercan ile boşandım. Her ne olursa olsun 6 yıldır birlikteyiz, 3 yıldır evliyiz. Tabii ki kötülükler hepimiz yaptık, ben de hiç masum değildim o da. Sonunda arkadaşça bitirdik. Çok mutluyum, tek dileğim herkes çok mutlu olsun. Zaten yakında yurt dışına gidiyorum." ifadelerini kullandı.

68ccdfb76058ac518cba5411.jpg

BOMBA İDDİALAR

Geçtiğimiz günlerde boşanma kararını aldığını açıklayan bomba iddialarda bulunmuştu:

Survivor öncesi boşanıyordum zaten. Acun Bey de biliyor. Yarışmaya gireceğim diye geri çekildik. Çıktım, bir şans daha verdim ama olmadı. Yapamadık. Bu adam gidiyor, benim fan hesabıma yazıyor. Fotoğraf değiştir diyor, özel hayatımıza dair şeyler yazıyor. Ben bunu hak etmedim. İstekleri hiç bitmedi, doymadı. Hakkımı da helal etmeyeceğim.

icon
icon

9,632Konular
9,741Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt