Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son paylaşımı sevenlerini korkutmuştu! Nilperi Şahinkaya'dan 'merak etmeyin' mesajı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c7feb22232a99f288ba235.jpg

HABER MERKEZİ - Oyuncu Nilperi Şahinkaya, annesi Meltem Vural, 31 Ağustos tarihinde hayatını kaybetti. Meltem Vural, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu.

Annesinin ölümünün ardından duygusal paylaşımlar yapan Nilperi Şahinkaya, son mesajıyla sevenlerini endişelendirmişti. "Canlarım ben annemsiz yapamıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Beni affedin" paylaşımını yapan oyuncu, kısa süre sonra bu gönderiyi hemen silmişti.

İntihar notu yazıp ortadan kaybolmuştu! Nilperi Şahinkaya'dan günler sonra ilk paylaşım

Sevenlerinin haber alamadığı oyuncudan günler sonra yeni bir paylaşım gelmişti. Oyuncu, Instagram hesabındaki paylaşımında; "Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğum paylaşımdan dolayı çok üzgünüm, çok yanlıştı. Kendi kayıplarınızdan bahsetmeniz, sevgi dolu destek mesajlarınız çok duygulandırdı. Teşekkür ederim. Haklısınız, hiçbirimiz yalnız değiliz, hepimiz aynı yolda yürüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananlardan günler sonra Nilperi Şahinkaya'dan yeni bir paylaşım geldi. At çiftliğine giden ünlü isim, kendini videoya aldı. Şahinkaya, paylaşımına "Kalp" notunu düştü.

68c7fe4d2232a99f288ba230.jpg

68c7fe552232a99f288ba233.jpg

icon
icon

9,452Konular
9,561Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt