Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Magazin Haberleri: Nazan Öncel kalp krizi geçirdi! Son dakika Nazan Öncel'in sağlık durumu nasıl? 'Olmayınca olmuyor demek ki'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687c83aec4317961fa4049a0.jpg

HABER MERKEZİ - Söz yazarı, besteci, yorumcu ve şarkıcı Nazan Öncel bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Nazan Öncel'in danışmanı Yağız Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda usta sanatçının kalp krizi geçirdiğini açıkladı.

Sanatçının basın danışmanı Yağız Yılmaz, “Mayıs ayında anjiyo balon yapılarak iki stent takılan Nazan Öncel, sabaha karşı (dün) 04:30’da apar topar tekrar acile kaldırıldı. Yüksek nabız ve yüksek tansiyon bir stentle daha kontrol altına alınırken, sanatçının sağlık durumu stabil hale getirilmeye çalışılıyor” dedi.

Öncel, “Ben bu kalp için daha ne yapayım? Ne istediyse yaptım; ‘yürü’ dedi yürüdüm, ‘diyet’ yap dedi yaptım, ‘bol su iç’ dedi içtim, ‘stent’ dedi eyvallah dedim; olmayınca olmuyor demek ki hadi dua edin” sözleriyle hayranlarınamesajgönderdi.

687c834fc4317961fa40499b.jpg

Birbirlerini öpmeye doyamadılar! Ebru Şahin ve Cedi Osman Çeşme aşığı

8 MAYIS TARİHİNDE ANJİYO OLMUŞTU

Nazan Öncel 8 Mayıs tarihinde anjiyo olmuştu.Ünlü sanatçı yaptığı paylaşımda, "Üzmek ve korkutmak için söylemiyorum, benim emektar kalbim bi’ şaka yaptı sanırım. Dedim ya “Hayat bir karış” ama yırttık. Ambulansa kadar eşlik eden kedim Türkan’a “Bekle beni sana söz geleceğim” dedim sabah 06’da eve döndüğümde cümle kapısında karşıladı beni. Bugün yine hastane… Anjiyo ve stent faslına geçildi… " demişti.

687c83e7c4317961fa4049a4.jpg

icon
icon

7,322Konular
7,435Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt