Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Tanyeli'nin oğlu Taylan'dan duygulandıran Instagram paylaşımı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6877708ed13a6e6d2d96b877.jpg

HABER MERKEZİ - 2,5 senedir pankreas kanseriyle mücadele eden ve tedavi gören 54 yaşındaki Tanyeli, tedavi gördüğü hastanede 17 Mart 2025 günü hayatını kaybetti. 15 Ocak doğumlu Tanyeli, doktorundan izin alarak doğum gününü kutlamıştı.

Kadir Ezildi'nin düğün videosuna olay yorum! Ünlü fenomenden 'Eros'lu yanıt gecikmedi

SON MESAJI DUYGULANDIRDI

Tanyeli, 27 Şubat'ta yayınladığı son mesajına, "Hepinize hayırlı geceler, beni merak edenler ve yorumlarınızla endişelenmişsiniz yorumlarınızdan bunu anlıyorum ve üstümde yük. Hastanedeyim Allah nasip ederse bugün yarın taburcu olacağım inşallah. Genelde tedavi için aldığım ilaçlar uyku yapıyor ve uyuyorum. Mesajlara cevap verebilecek durumda olmuyorum. Hakkınızı helal edin, ağrım çok ve öyle tek tek yazacak, konuşacak gücüm olmuyor. Allah'a emanet olun bana en güzel hediye dualarınız." notunu düşmüştü.

6877712cd13a6e6d2d96b87c.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Asıl adı Öznur Kral olan ve 2,5 senedir pankreas kanseriyle mücadele eden 54 yaşındaki oryantal Tanyeli Özruh Sünneli, 18 Mart'ta Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

6877715fd13a6e6d2d96b87f.jpg

Ünlü isim 19 Mart'ta Bodrum Ortakent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son Dakika: Oyuncu Emre Törün hayatını kaybetti

''GÜLÜŞÜNE KURBAN''

Annesinin vefatının ardından zor günler geçiren büyük oğlu Taylan, annesini sosyal medya hesabından anmaya devam ediyor.

68777184d13a6e6d2d96b885.jpg

Taylan, annesinin yer aldığı fotoğrafı; 'Gülüşüne kurban be' notuyla paylaştı.

Son Dakika: Oyuncu Emre Törün hayatını kaybetti

icon
icon

7,215Konular
7,328Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt