Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Survivor'da gözyaşlarıyla diskalifiye olmuştu! Emin Günenç ve Aleyna Çalışkan bir araya geldi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
688343bf843f1945c3d8731a.jpg

HABER MERKEZİ - Emin Günenç, Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele eden isimler arasında yer alıyordu. Oyun sırasında bacağından sakatlanan yarışmacıdan gelen kötü sevenlerini üzmüştü. Yarışmanın dikkat çeken ve başarılı isimlerinden olan Emin Günenç, parkurda yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etmek zorunda kalmıştı.

68833f3c843f1945c3d872f5.jpg

Arkadaşlarına gözyaşlarıyla vedalaşan genç isim, Survivor'dan diskalifiye olmuştu.

Her sözü olay! Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan 'fakir sevgili' açıklaması

DOKTOR METİN KUŞ'TAN AÇIKLAMA

Emin'in sakatlığı nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olmasının ardından doktor Metin Kuş, dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllülerin yanına gelerek üzücü haberi vermişti.

68833f6b843f1945c3d872f8.jpg

Kuş; ''Sizinle ilk gün ne konuştuk. İlk bir ay lütfen kendinize dikkat edin. Ama ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm. Kötü bir kırığın var izin ver bana Emin. Hepiniz bana emanetsiniz. Senin bir kırığın var bazı kırıklar acı yapmaz. Dünkü filminde sonucu geldi dizinde bir kırık var maalesef devam edemeyeceksin.'' ifadelerini kullanmıştı.

Survivor bitti polemikleri bitmedi! Dilşah Kurt'tan takım arkadaşlarına olay gönderme

ACUN ILICALI DUYURDU

Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, "Bu sene sakatlık kabusu yakamızı bırakmıyor. Maalesef Gönüllüler bir yarışmacı kaybettiler. Emin'in sakatlığı tahminimizin çok üstünde bir sakatlık. Survivor'da sakatlıklarla çok boğuştuk. Emin'in durumu Metin ağabeyden net olarak öğrendiğim şekilde anlatıyorum sağ dizinde kritik bir kırık var. Bu kırık ilerledikçe büyük diyor Metin ağabey ve ömür boyu sakat kalabilir. İyileşmesi minimum bir ay ama uzun sürede sporla bir alakası olamayacak. Geçen sene Ersin ile aynı şeyi yaşadık. Şimdi de Emin için çok üzgünüz. '3 yıldır bu hayali yaşıyordum beni yollamayın lütfen' demiş. Ama maalesef sakatlık konusunda çok dikkatli olmamız lazım ve bir hayalin sonu." diye konuşmuştu.

68833fa4843f1945c3d872fb.jpg

YAKIN DOSTLAR DOĞUM GÜNÜNDE BULUŞTU

Survivor'dan iki yakın arkadaş olan Emin Günenç ve Aleyna Çalışkan, yarışma sonrasında da görüşmeye devam ediyor.

68834008843f1945c3d87303.jpg

Çalışkan ile Günenç, doğum günü kutlamasında bir araya geldi.

68834059843f1945c3d87306.jpg

31. yaş gününden kareleri sosyal medyadan paylaşan Survivor yarışmacılarına, arkadaşlarından tebrik mesajları yağdı.

Aşka geldi! İrem Derici'den sevgilisi Melih Kunukçu'ya romantik yorum

icon
icon

7,575Konular
7,688Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt