HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025'in iddialı isimlerinden Sema Aydemir, 27 Mayıs akşamı yarışmaya düello sonrasında adaya veda ederek sevenlerini üzmüştü.
Son Dakika: Emre Törün son yolculuğuna uğurlandı
Survivor hayalleri yarım kalan Sema, "Survivor 2025'e gelirken çok farklı sezon olacağının farkındaydım. Geçen sene çok kötü şeyler yaşadım ve benim maceram böyle bitsin istemedim." diye konuşmuştu.

"BAŞARISIZ BİR SEZONDU"
Kendisi için başarısız bir sezon olduğunu dile getiren Sema, "Bu macera son 1 ayda benim için çok kötü ilerliyordu. Arkadaşların gitme kavgasından bir türlü bana sıra gelmiyordu. Gitme kavgası yapan bütün arkadaşlar bir anda İstanbul'a gitmek istemişler. Biz hep yazıldık Sema korunuyor demeleri çok zoruma gitti. Bir aydır başarılı olamadım. Benim için başarısız bir sezondu." ifadelerini kullanmıştı.

SAKATLIK DURUMU
Sema Aydemir, parkurda yaşamış olduğu sakatlıkla ilgili de; ''Diz iç yan bağımın yarısı yırtılmış ve menisküsüm zedelenmişti. Her oyuna girmeye çalıştım. Ekrana oyun seçiyor olarak yansıdı. 3-4 haftalık raporum vardı. Oynamasam oluyordu. Aylarca bu bacakla yarıştım. Değmiş mi, çok da değmemiş.'' demişti.
Kalp kırıklarıyla dolu Survivor 2025! Yasak aşk bombaları, ayrılanlar, boşananlar...
ŞAİBELİ ELEME GECESİ
Sema, şaibeli Volkan ve Poyraz arasındaki eleme gecesi hakkında; ''Poyraz’ın kesinlikle doğru söylediğine inanıyorum. Oyun bitince ne oldu dedik. Şoka girdik hepimiz, inanamadık. Poyraz, en azından onlara çok yakın olduğu için Volkan’a güvenmemeliydi. Poyraz’ın bunu hak ettiğini düşünmüyorum.'' diye konuşmuştu.

YAŞADIKLARI DEHŞETİ ANLATTI
39 yaşındaki Survivor Sema Aydemir, yarışma sonrası sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
6 yıl sonra Türkiye'ye geliyor! Jennifer Lopez'in konser biletleri tükendi
''ALİ'NİN ELİ PARAMPARÇA''
Aydemir, oğlu Ali'nin ve köpeği Thor'un sabah yürüyüşünde başka bir köpek tarafından saldırıya uğrayarak yaralandığını açıkladı.

Survivor yarışmacısı yaşanan olayla ilgili Instagram'dan yayımladığı videoda; ''Şu hale bakın. Sabah Ali'yle Thor'a köpek saldırdı. Ali'nin sağ eli paramparça, Thor'un haline bakın. O köpek bulunacak. Öyle çivili tasma takıp ortaya salmakla olmuyor. Birazdan belediyeyi de arıyorum, o köpek bulunacak'' diye konuştu.

Survivor Sema, paylaştığı videoya; ''Köpekleri alıp, saldırganlaştırıp, çivili tasmalarla ortalığa salamazsınız'' notunu düştü.
Günler önce anne olmuştu! Gizem Karaca kızına yazdığı mesajla takipçilerini duygulandırdı