HABER MERKEZİ - 'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, yedi yıllık ilişkilerini Temmuz 2022'de Almanya’da nikâh masasına taşımıştı. Ünlü çift, bir ay sonra İtalya’da düğün yapmıştı.
Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen evlendi! Düğün sonrası balayı rotaları belli oldu
‘Kiraz Mevsimi’, ‘Sipahi’, ‘Muhteşem İkili’, ‘Dolunay’, ‘Yıldızlar Şahidim’, ‘MedCezir’, ‘Bay Yanlış’ gibi birçok yapımda yer alan oyuncu Özge Gürel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

AŞK AÇIKLAMASI
Gürel, daha önce verdiği bir röportajında; ''Özgürlüğüme müthiş düşkünüm. Ama söz konusu Serkan olunca ben de bunu çok net açıklayamıyorum. Çok aşık oldum ve hâlâ çok aşık olmaya devam ediyorum. Dışarıda fırtına olabilir, her şey olabilir. Ama biz beraberiz ve üstesinden geliriz hissi. Bir gün görmesem özlüyorum. Bayılıyorum gözümün önünde Serkan’ın olmasına'' ifadelerini kullanmıştı.

ROMANTİK KUTLAMA
Başarılı oyuncu Özge Gürel ile meslektaşı eşi Serkan Çayoğlu, evliliklerinin 3. yılını sosyal medya hesaplarından romantik karelerle kutladı.

İki isim de peş peşe paylaşım yaptı. Güzel oyuncu, eşiyle birlikte yer aldıkları kareleri; 'Seninle 3'üncü ve daha nicelerine' notuyla paylaştı.

Survivor İsmail Balaban baba oldu! Eşi İlayda Şeker doğum sonrası sağlık durumunu açıkladı