Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Müjde Uzman rol arkadaşı Emre Törün'ün cenazesinde gözyaşlarına boğuldu!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687a0700407805e46c03bb97.jpg

HABER MERKEZİ - Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ve 53 yaşında hayatını kaybeden Törün için ilk tören Üsküdar’daki Müsahipzade Celal Sahnesi’nde düzenlendi. Törene, eşi Nurkan Törün, kızı Delfin Törün, annesi, yakınları, dostları ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Anma programının ardından Törün’ün cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı için Şakirin Camii’ne getirildi. Emre Törün, burada kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Anma törenine oyuncunun sanat camiasından arkadaşları Erkan Bektaş, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi isimler de katıldı.

Ünlü oyuncu Uzman, yakın arkadaşının vefatının ardından duygusal anlar yaşayarak törende gözyaşlarına hakim olamadı.

Uzman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla arkadaşı Emre Törün'e veda etti. Oyuncu, aynı zamanda törende yaşadığı duygusal anları yazdığı mesajla anlattı.

Uzman; samimi ifadelerin yer aldığı gönderisine: ''Emre'nin anma töreninde o kadar çok şey düşündüm ki.. Özellikle dostluklarla ilgili. Dedim insanın olacaksa 'Böyle' dostlukları olmalı, gerisi boş. Gerçekten sevmek ve sevilmek, karşılıklı emek ve mesai, iyi günde de, kötü günde de yan yana olmak. Son 8-9 ayını bunların eksikliğini çekerek geçirmiş biri olarak bir kez daha emin oldum bazı şeylerden. İyi ki vardın Emre, hep de olacaksın. İyi insanlar, iyi dostlar hiç gitmezler çünkü. Onlar hep yaşar'' notunu düştü.

icon
icon

7,305Konular
7,418Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt