Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ve sevgilisi Ata Ayyıldız'dan yeni Instagram paylaşımı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687f596b280d2d4b642c6648.jpg

HABER MERKEZİ - 26 yaşındaki güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, kariyeri ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle üne kavuşan Sıla Türkoğlu, uzun süredir iş insanı Ata Ayyıldız ile aşk yaşıyor.

Survivor 2025 şampiyonu Adem'den yeni paylaşım! 'Bu videoyu yayınlamayın demiştim'

Girişimci Ata Ayyıldız ile aşkı doludizgin devam eden Türkoğlu, sevgilisiyle birlikte önce Paris'e sonra da Avusturya'ya tatile gitmişti.

NİŞAN AÇIKLAMASI

Türkoğlu, sevgilisi Ata Ayyıldız ile nişanlandığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

Katıldığı bir davetten çıkarken yakalanan ünlü oyuncu, "Güvendiğim, sevdiğim bir ilişkiyi asla gizlemem, saklamam. Öyle bir şey olsaydı gerçekten kendim paylaşırdım. Zaten bunu da saklamazdım ama öyle bir şey yok yani, yalan haber" şeklinde konuşmuştu.

TATİLDEN KARELERİ PAYLAŞTI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, 2,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından sevgilisiyle beraber gittikleri tatilden kareleri sevenlerinin beğenisine sundu.

Türkoğlu'nun erkek arkadaşı Ata Ayyıldız ile aşk dolu yeni pozlarına kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni yağdı.

Tuğçe Tayfur'dan ağır gönderme! Açtı ağzını yumdu gözünü: Pitongiller tatilde

icon
icon

7,472Konular
7,585Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt