Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Hadise'nin Harbiye konserindeki yatak dansı olay oldu! Yeni Instagram paylaşımı geldi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687b2727407805e46c03be19.jpg

HABER MERKEZİ - Konser maratonuna hız kesmeden devam eden şarkıcı Hadise, son olarak Harbiye şovuyla gündemdeydi. İki gün üst üste Harbiye'de konser veren Hadise, kostümü ve dans performansıyla yine sosyal medyanın ‘En Çok Konuşulanlar’ listesine girdi.

Uzun soluklu bir ön çalışmayla hazırlandığı yeni sahne şovu ve taze repertuarıyla Hadise’ye binlerce müziksever eşlik etmişti.

Hande Erçel Lübnan'daki düğüne güzelliğiyle damga vurdu! Hakan Sabancı detayı dikkat çekti

Konser için haftalardır yoğun bir hazırlık süreci yürüten Hadise, sahneye 20 kişilik uluslararası dans ekibiyle çıkmıştı.

687b27e1407805e46c03be1e.jpg

SANDALYE DANSIYLA GÜNDEM OLDU

Şarkıcı, aralıksız iki saat kaldığı gecede kırmızı, pembe ve gri tonlarındaki üç farklı kostüm giymişti. Özel olarak hazırlanan sahne tasarımıyla yağmur efekti altında dans eden Hadise, yatak ve sandalye dansıyla gündem olmuştu.

687b27f8407805e46c03be22.jpg

Hadise, son olarak 'Fırtınam' şarkısına çektiği kliple haberlere konu oldu. Duygusal şarkısına çektiği klipte filtresiz halleri dikkatlerden kaçmayan şarkıcının yüzündeki kırışıklıklar bir anda gündeme oturdu. Ünlü şarkıcıyı görenler 'Yaşlanmış' yorumlarında bulundu.

Aleyna Tilki'den Tomorrowland sürprizi! Konser sonrası paylaştı: Asın bayrakları

Şarkıcı, eleştirilere şöyle yanıt vermişti:

''Zayıflarız, yargılanırız. Kilo alırız, yine yargılanırız. Filtre kullanırız, “gerçek değil” derler. Çizgilerimizi gösteririz, “yaşlandın” derler. Kadın olmak, her hâlinle yargıya açık olmak demek sanıyorlar. Ama ben hiçbir zaman bu kurallara göre yaşamadım. Ne sahnede, ne aynada. Bu fotoğraf da benim. Çizgilerim de benim. Sözüm de bedenim de sahnem de benim. Ve bu özgürlüğü kimseye açıklamak zorunda değilim. Korkmadım. Korkmam. Korkutamazsınız''

687b2886407805e46c03be24.jpg

KONSER PAYLAŞIMI

39 yaşındaki şarkıcı, çok konuşulan Harbiye konseriyle ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.
Hadise, konser görüntülerinin yer aldığı videoyu, ''İki inanılmaz gece'' notuyla yayımladı.

687b28ea407805e46c03be28.jpg

Yeni gönderiye sevenlerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Acılı anne Umut Candan'dan yürek yakan sözler! 'Kızımın yanına cennete gideceğim'

icon
icon

7,322Konular
7,435Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt