HABER MERKEZİ - Dünya çapında tanınan ve en büyük festivallerde sahne alan 32 yaşındaki DJ Mahmut Orhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı anlamlı bir paylaşımla gündeme gelmişti. Ailesini ziyarete gittiği Bursa’da, Bursaspor için konser vererek gönülleri kazanan Orhan, sonrasında genç bir öğrenci için harekete geçmişti.
Survivor bitti kaos devam ediyor! Boşanma sonrası Hikmet Tuğsuz'dan olay paylaşım
Mahmut Orhan, maddi imkânsızlıklar nedeniyle lise balosuna katılamayan bir öğrenciyi duyunca, takipçilerinden yardım istemişti.

Başarılı DJ, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:
''BENZER DUYGULAR YAŞADIM''
“Geçtiğimiz günlerde, baloya yalnızca maddi yetersizlikler yüzünden katılamayan bir kız kardeşimiz olduğunu öğrendik. İki gündür ulaşmaya çalışıyoruz ancak henüz bir iz bulamadık. Son çare olarak buraya yazmak istedim. Eğer onu tanıyan bir yakını, arkadaşı ya da ailesinden biri bu mesajı görürse ve bizimle iletişime geçerse çok mutlu oluruz. Eğer kendisi de isterse, yaşadığı şehirde ya da okulunda ona özel bir gün düzenlemek istiyorum. Ben de küçükken benzer duygular yaşadım. Bu yüzden elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.”
Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Güleç ile Öykü Cengiz nişanlandı
ACI HABERİ DUYURDU
Anlamlı hareketiyle alkış toplayan Orhan, sosyal medyadaki son paylaşımıyla sevenlerine acı haberi verdi.

Mahmut Orhan, yıllardır beraber olduğu can dostu sevimli köpeği Odin'in hayatını kaybettiğini Instagram hesabından açıkladı.

''KONUŞABİLECEK HALDE DEĞİLİM''
Ünlü DJ, duygu yüklü mesajına; ''Odin'i mi kaybettik... Tam da ona en çok ihtiyacım olan bu zamanda... Ne desem bilemiyorum. Ben, onların sevgisiyle kendime dönüp sizlerle buluşuyorum. İlk Riko, şimdi Odin.. Belki de çocuklarım bana bir şeyler öğretiyorlar hala, giderken bile. Umarım mutlu edebilmişimdir ve bu dünyadan öyle göç etmişsindir, yakışıklı oğlum. Sende gittin he oğlum. Şimdiden dönüş yapamadığım herkesten çok özür dilerim. Konuyla alakalı konuşabilecek bir halde değilim. İyileştiğimde hepsini konuşuruz'' notunu düştü.

Taze anne Gizem Karaca'dan romantik paylaşım! 'Doğum günün kutlu olsun sevgilim'