Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Şarkıcı Yeliz'in annesi hayatını kaybetti! Konser için tarih verdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6888c15b3f27d3361d153897.jpg

HABER MERKEZİ - 90'lara damgasını vuran isimlerden biri olan şarkıcı Yeliz, aldığı acı haberi sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı. 67 yaşındaki isim, annesi Sevim Eker'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

6888bfca3f27d3361d153881.jpg

Ünlü şarkıcı, üzücü haberi; ''Sevim sultanımızı, canım annemi kaybettim.'' notuyla Instagram'dan duyurdu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ve vukuatları! Bodrum detayı dikkat çekti

Yeliz'in vefat eden annesi Sevim Eker, 29 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlandı.Bebek Camisi'nde düzenlenen törende Yeliz’i sanat camiasından dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

6888c01a3f27d3361d153887.jpg

''İYİ Kİ VARSINIZ''

Annesinin vefatıyla yıkılan ünlü şarkıcı, cenaze töreni sonrası yaptığı paylaşımda "Hayatımın en zor günlerinden birini yaşarken, acımı paylaşan, yanımda olan, desteğini hissettiren herkese kalpten teşekkür etmek istiyorum. Canım annemi kaybetmenin tarifsiz acısı içinde savrulurken; bir çiçekle bir mesajla, bir telefonla, bir sarılışla yanımda olan dostlarıma, sevdiklerime... Uzaktan dualarıyla, iyi dilekleriyle kalbime dokunan herkese... Belki gelemeyen ama içtenlikle yanımda olmak isteyen herkese minnettarım. Acının paylaştıkça hafiflediğine gerçekten inandım. Bu zor zamanda yalnız olmadığımı bilmek, sizlerin varlığını hissetmek, en büyük tesellim oldu. Unutmayacağım, iyi ki varsınız. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

6888c0ba3f27d3361d15388e.jpg

''ONUN SEVGİSİYLE SAHNEDEYİM''

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Yeliz; konserle ilgili mesajında "Annemi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum ama bu hafta sonu sahneye çıkacağım. Çünkü biliyorum ki o yaşasaydı sahneden inmemi hiç istemez 'seyircin seni bekliyor' derdi. Onun güçlü duruşunu yaşatmak için, onun sevgisiyle sahnedeyim." notunu düştü.

Mısır sonrası yeni rota belli oldu! Kadir Ezildi ve eşi Gamze Türkmen'den aşk dolu poz

icon
icon

7,722Konular
7,835Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt