Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Dakika Haberi: Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu hastanelik oldu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68777de8d13a6e6d2d96b909.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor yarışmasıyla tanınan, son zamanlarda ise çıkardığı şarkılarla adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafla sevenlerini korkuttu.

Son Dakika: Oyuncu Emre Törün hayatını kaybetti

Survivor'a katıldığı 2021 dönemine damga vuran daha sonra geniş hayran kitlesine ulaşan Aleyna Kalaycıoğlu, Instagram'ı aktif kullanan isimlerin başında geliyor.

68777f3ad13a6e6d2d96b914.jpg

KARAKOLLUK OLDU

27 yaşındaki Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz haftalarda bir taksiciyle yaşadığı sorunla gündeme gelmişti.

Köpeği nedeniyle taksiye alınmadığını belirten Kalaycıoğlu, "Beni aldığı yere bırakmak yerine kapıları kilitleyip zorla karakola getirdi!" demişti.

Bodrum'da aşk başkadır! Survivor Yiğit Poyraz ve sevgilisinden yeni kareler

Ünlü isim, "Taksiye bindim ve yolda köpeğini alamam in diye konuşmaya başladı. Takside bekliyoruz, ben de inmiyorum. Bu benim taksicilerle yaşadığım kaçıncı vaka bilmiyorum. Şimdi polis bekliyoruz." diye konuşmuştu.

68777f73d13a6e6d2d96b916.jpg

HASTANEYE KALDIRILDI

Şimdilerde Rapçi Canbay ile doludizgin aşk yaşayan Kalaycıoğlu, yeni şarkısının klip çekiminde fenalaşarak hastanelik oldu.

68777e6bd13a6e6d2d96b90f.jpg

Hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutan eski Survivor yarışmacısı, ''Klip ortasında paketo'' notuyla hastanede yatakta çekilmiş bir karesini yayımladı.

Kadir Ezildi'nin düğün videosuna olay yorum! Ünlü fenomenden 'Eros'lu yanıt gecikmedi

icon
icon

7,215Konular
7,328Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt