Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp, aracını polisin üzerine sürünce gözaltına alınan ve 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edilen İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak için karar belli oldu.
Özcan Deniz açtı ağzını yumdu gözünü! Ağabeyini hedef aldı: Hakkımızı haram ediyoruz
Olay, 27 Temmuz'da saat 15.30 sıralarında Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi.Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, 34 COU 280 plakalı kamyonetiyle emniyet şeridinde giderken polis tarafından durduruldu.

Polis, Çıtak'a ehliyet ve ruhsat sordu. Bu sırada Çıtak, aracını hareket ettirdi. Polis ekipleri, Çıtak'a 'Dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayan Dilan Çıtak, aracını polisin üzerine sürdü.

GÖZALTINA ALINDI
Polis, silahını Çıtak'ın aracına doğrultarak inmesi için uyardı. Bir süre sonra kapıyı açan Çıtak, polis tarafından gözaltına alındı.
Merak uyandıran paylaşım! Survivor Almeda Baylan kime gönderme yaptı?
KARAR BELLİ OLDU
Dilan Çıtak, 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edildi. Çıtak'ın savcılıktaki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Panikledim, stres yaşadım" dediği öğrenildi.

Çıtak, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLK PAYLAŞIMINI YAPTI
Mahkeme tarafından serbest bırakılan Dilan Çıtak, dakikalar sonra sosyal medyadaki ilk paylaşımını yaptı.

Takipçileri, Bodrum'da yaşanan olayla ilgili bir mesaj beklerken, Çıtak'ın Instagram hesabından kedisini kalp emojisi ile birlikte yayımlaması görenleri şaşırttı.
Zayıflama sırrını açıkladı! Verdiği kilolarla ikinci baharını yaşıyor: İşte Işın Karaca'nın son hali
İBRAHİM TATLISES'TEN AÇIKLAMA
Çıtak'ın babası ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, basın mensuplarınca görüntülendi. Sanatçı, kızının Bodrum'da karıştığı olay sorulunca ilk defa konuştu.

''HANİ KABUL ETMİYORDU''
Muhabirler, usta sanatçıya Dilan Çıtak'ın ''Polis kontrolünde ben İbrahim Tatlıses'in kızıyım'' sözlerini kullandığını hatırlatması üzerine 73 yaşındaki türkücü; Muhabir Online mikrofonuna ''Hani kabul etmiyordu. Ne oldu şimdi. Çok şey var söylenecek de fermuar'' diyerek eliyle konuşmuyorum hareketi yaptı.
Ünlü çiftin yeni tatil rotası belli oldu! Yeni imaj sonrası ilk aşk pozu
BABA VE KIZI ARASINDA NELER YAŞANDI?
İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak arasındaki gerilim uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

İbrahim Tatlıses'in Dilan Çıtak ve Ahmet Tatlıses ile yaşadığı sorun biliniyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak'a gönderme yapmıştı. Tatlıses, “Bütün evlatlarıma karşı iyi bir babayım. Bir kişi hariç. Halkın adamıyım. Türküm, Türk olduğum için de iftihar ediyorum. Melek de benim kızım Urfa'da da iki kızım 3 tane kızım var. Dördünü saymıyorum. Elif Ada zaten bebek. Ben 72 yaşındayım hala çalışıyorum. Bana ne yaptılarsa çocukları aynen onlara yapsın.” açıklamasında bulunmuştu.
TATLISES SOYADI KRİZİ
Dilan Çıtak, “Hiç üzerime alınmıyorum. Çokta ilgilenmiyorum. Oralar benim çok fazla ilgilendiğim kısımlar olmuyor. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum. Böyle boş meselelerle ilgilenmiyorum” yanıtını vermişti.

Soyadı sorusuna ise Çıtak ise şu yanıtı vermişti: Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum.
Ülkeyi yasa boğan haber! Feyruz’un oğlu Ziyad Rahbani hayatını kaybetti