HABER MERKEZİ - Kızılcık Şerbeti dizisinde ana kadroda bulunan ve 3 sezondur 'Pembe' karakterini canlandıran usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nun sürpriz ayrılığı izleyenleri oldukça şaşırtmıştı.
Taşçıoğlu veda mesajında, "3 sezon boyunca kalbimin en derin yerinden can verdiğim bir hikayeye bugün veda ediyorum. Her anı, her sahnesi, her dostluğu unutulmaz. Birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma, kamera önünde ve arkasında emeği geçen herkese, canlarım ,tüm oyuncu arkadaşlarıma, beni sevgiyle kucaklayan izleyicimize minnetle. Hoşçakalın... Hepinizi çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Zeynep Sever Demirel, hamilelikten sonra kaç kilo verdiğini açıkladı! 'Yaza kadar bakacağız artık'

Diziden ayrılan ünlü oyuncu, dizinin senaristi Zeynep Gür'ü Instagram'dan takipten çıkarmıştı. Gür haberler sonrası yaptığı açıklamada, "Vallahi bende haberlerden öğrendim takipten çıktığını. Bu bir hikaye meselesiydi. Hep profesyonel düşündüm ve böyle devam edecek. Dizi mantığında hikaye esastır. Bizim amacımız da hikayenin bir otuz bölüm daha devam etmesidir. Ben kendisini takip ediyorum. Tepkilerin sosyal medyadan verilmesini de biraz çocukça buluyorum. Şahane oyunculuğu için de kendisine teşekkür ediyorum." demişti.
Hollywood dünyasının takip ettiği dava! Ünlü isim de olaya karıştı
BEKLEDİĞİM BİR SON DEĞİLDİ
Bir etkinliğe katılan Taşçıoğlu, dizinin senaristlerine gönderme yaptı. 'Pembe için beklediğim bir son değildi' diyen usta oyuncu şu ifadelere yer verdi:

Senaryoyu ben yazıyor olsaydım belki farklı bir son düşünürdüm Pembe'ye ama senaristler böyle uygun görmüşler. Hikayenin akışında Pembe'nin olmaması, hikayeyi farklı yollara götüreceği için böyle verilmiş. Ben olsam başka türlü yapardım ama bir sıkıntı yok tabii ki.