Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Sezonu ters köşe açıyor

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c9de492232a99f288bac6a.jpg

İlk bölüm öncesi heyecanını paylaşan dizinin namıdiğer Rüya’sı Demet Özdemir, “Seyircilerin tepkilerini görmek için sabırsızlanıyorum. Onları sürprizlerle dolu bir sezon bekliyor” dedi. Çiğdem Komiser rolüyle beğeni toplayan Büşra Develi, “Hepimiz için ters köşe sayılabilecek gelişmeler yaşanacak” sözleriyle merakı artırırken; Yetimler’in muhafazakar ismi Tolga Tekin, “Heyecan ve tempo hiç düşmeden devam edecek” diye konuştu. Eşref’in baş düşmanı Kadir’e hayat veren Görkem Sevindik de, “Bence ekran başından bir dakika bile ayrılamayacaklar” diyerek, sezona iddialı başlayacaklarının sinyalini verdi. Dinçer rolüyle hikâyedeki yerini alan Taner Rumeli, “Akıl oyunlarıyla dolu bir sezon bizleri bekliyor. Ben dengeleri değiştirebilirim” tüyosuyla heyecanlandırdı. Hıdır olarak ekibe dahil olan Levent Özdilek ise, “Dizimizin dünya ölçeğinde bir seyirci kitlesi var. Daha başlamadan farklı ülkelerden mesaj yağmuruna uğradım. Çok gurur verici” ifadelerini kullandı.

icon
icon

9,526Konular
9,635Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt