Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Sevenlerini korkutmuştu! Ufuk Özkan'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68cb86222e00da8e9122a2f9.jpg

HABER MERKEZİ - Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören oyuncu, taburcu edildi. Bir süredir karaciğer yetmezliği tedavisi gören Özkan, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

68cb86422e00da8e9122a2fb.jpg

Kendisini arayanlara teşekkür eden oyuncu, “Sevginizi iliklerime kadar hissettim. Kullandığım ilacın yan etkisi sebebiyle şiddetli mide bulantısı yaşadım. Riskli grupta olduğum için doktorlar gözetim altında tutmak istedi. Şu an iyiyim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TİYATROTR'DEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin tiyatrotr'den de açıklama geldi. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Değerli Oyuncumuz Ufuk Özkan halka açık sağlık sürecini başarıyla tamamlamış olup, tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu edilmiştir. Bir süredir karaciğer yetmezliği nedeniyle aldığı tedavi nedeniyle Tedavisi süresince kullanmış olduğu ilacın bazı yan etkileri görülmüş; bulantı ve ciltte lekelenmeler gibi semptomlar yaşanmıştır. Özkan, bugün itibarıyla sağlık durumunun istikrarlı olması sebebiyle taburcu edilmiş; doktorlarının yönlendirmeleri çerçevesinde dinlenmeye çekilmiştir.
Kendisi ve yakınları bu süre boyunca kendisine iletilen sevgi, destek ve iyi niyet mesajlarından dolayı derin bir minnet içindedir; bu dayanışma, moralini güçlü tutmasında büyük rol oynamıştır.

Mesleğini icra etmesine yönelik herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız. #iyikivarsınufuközkan

Eşref Rüya'nın Dinçer'i Taner Rumeli'den heyecanlandıran paylaşım

icon
icon

9,573Konular
9,682Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt