HABER MERKEZİ- Dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez en son evlilik dedikodular ile gündemi sallamıştı.Gomez, 37 yaşındaki yapımcı ile geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanmıştı. Ünlü çift, Mart ayında "I Said I Love You First" adında ortak bir albüm yayınlamıştı.
Daily Mail'in haberine göre, Selena Gomez ve Benny Blanco, bu Eylül ayında Kaliforniya, Montecito'da iki günlük bir düğünle dünyaevine girecek.

35 MİLYON DOLARLIK MALİKANE
Resmi bir tarih henüz belirlenmese de çift, samimi ve kişiselleştirilmiş bir kutlama hedefleyerek töreni 35 milyon dolarlık Los Angeles malikanelerinde düzenlemeyi düşünüyor.

DAVETLİ LİSTESİNDE DÜNYA YILDIZLARI VAR
Düğüne davet edilecek isimler için özel bir liste hazırlandı.Bu liste sadece arkadaşları ve ailesi için olsa da, arkadaş listesindeki birçok kişi arasında Taylor Swift ve Travis Kelce, Selena'nın Only Murders In The Building dizisindeki rol arkadaşları ve Benny'nin arkadaşları olan ve birlikte çalıştığı müzik süperstarları da var.
Gomez, evlilik dedikodularının ardından bu kez yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

TAYLOR SWIFT DE VARDI
22 Temmuz'da 33. yaşını kutlayacak olanGomez, yakın arkadaşlarıyla erken doğum günü partisi yaptı.

Sevgilisi ve yakın arkadaşları ile paylaşım yapan Gomez, "33. yaş günümü kutlamaya hazırlanırken, beni buraya getiren inanılmaz yolculuğu düşünmeden edemiyorum. Geçtiğimiz yıl, gerçekten hayatımın en güzel yılı oldu ve bunun için hepinize çok şey borçluyum." ifadelerini kullandı.

Gomez'i doğum günü partisinde yakın arkadaşıTaylor Swiftyalnız bırakmadı.

"DELİCESİNE SEVİYORUM"
Gomez sevgilisiyle sarıldığı anları da paylaşarak, "Bu yeni yıla adım atarken içimde heyecan ve umut var. Hepinizle daha fazla anı paylaşmak, yeni anılar biriktirmek ve bu güzel yolculuğa birlikte devam etmek için sabırsızlanıyorum. Hepinizi delicesine seviyorum." notunu düştü.

Melisa Döngel'in yeni tatil rotası! Bu kez sarılar içinde poz verdi