Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Seda Sayan'ı gören tanıyamadı! Yakın arkadaşı Safiye Soyman'dan destek geldi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6870a630280d2d4b642c33c0.jpg

HABER MERKEZİ - Seda Sayan, Çağlar Ökten ile 2022 nisan ayında Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlenmişti. Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.

Sayan ve Ökten'in aşkı doludizgin devam ederken ünlü isimden evlilikle ilgili çarpıcı açıklamalar gelmişti. Sayan, "Benim kocamın aklında yoktu evlilik. Olmaz dedim. Benimle evleneceksin. Yoksa yok. Benim zamanımı alma, beni al dedim" sözleriyle nasıl evlendiğini açıklamıştı.

Masterchef Somer Sivrioğlu sevgilisiyle ilk fotoğrafı paylaştı! Aşkını ilan etti

6870a5c3280d2d4b642c33be.jpg

Bu açıklamalar sosyal medyada gündem olurken, Seda Sayan, bu kez photoshoplu paylaşımıyla konuşuluyor. Kendini gençleştiren Sayan'ı görenler adeta tanıyamadı.

6870a558280d2d4b642c33b9.jpg

SAFİYE SOYMAN'DAN DESTEK

Yakın arkadaşı olan aynı zamanda photshoplu fotoğraflarıyla da sosyal medyaya damga vuran Safiye Soyman'dan Sayan'a destek geldi. Soyman, "Bebek bebek benim canımın içi Barbie Şu güzelliğe bak ya maşallah benim canıma" yazdı.

icon
icon

6,997Konular
7,109Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt