Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Sıla Türkoğlu'ndan bikini itirafı! 'Linç kültürüne malzeme'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68709564280d2d4b642c3343.jpg

HABER MERKEZİ – Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Sıla Türkoğlu, bir süredir iş insanı Ata Ayyıldız ile birlikte. 26 yaşındaki başarılı oyuncu, hem özel hayatı hem de projeleriyle magazin gündeminden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ata Ayyıldız ile nişanlandığı iddiaları ortaya atılmış, Türkoğlu bu haberlere katıldığı bir davetten çıkarken açıklık getirmişti. Ünlü oyuncu, "Güvendiğim, sevdiğim bir ilişkiyi asla gizlemem, saklamam. Öyle bir şey olsaydı gerçekten kendim paylaşırdım. Zaten bunu saklamazdım ama öyle bir şey yok, tamamen yalan haber," demişti.

687094ff280d2d4b642c333a.jpg

Bu kez, marka yüzü olduğu bir ürünün reklam çekimi için İsviçre'ye giden Sıla Türkoğlu, havalimanı çıkışında sevgilisiyle birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Burada yaptığı bikini açıklaması dikkat çekti.

Ağustos ayının ikinci haftasında dizi setine geri döneceğini belirten güzel oyuncu, tatil planlarının ise devam ettiğini söyledi.

68709428280d2d4b642c3334.jpg

Masterchef Somer Sivrioğlu sevgilisiyle ilk fotoğrafı paylaştı! Aşkını ilan etti
Can Yaman'dan sürpriz paylaşım! Sevgilisiyle birlikte geldi

BİKİNİ İTİRAFI

Magazin basınının bikinili görüntü alma çabasına dair düşüncelerini paylaşan Türkoğlu, "Bunu gereksiz buluyorum. Türkiye’de kadın oyuncular olarak linç kültürüne çok kolay malzeme oluyoruz. Bu yüzden kendimi biraz geri çekmeye, korunmaya çalışıyorum," dedi.

icon
icon

7,008Konular
7,120Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt