Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Romantik sevgili! Gitar jestine şarkı yazdı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6881cd17d13a6e6d2d96e5b4.jpg

HABER MERKEZİ -Güzel oyuncu Birce Akalay, Murat Ünalmış ve Sarp Levendoğlu ile evlenip boşandıktan sonra kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Yeşilçam’ın 'kötü adamı' ilk kez anlattı! Evladımı, eşimi, 4 arkadaşımı kaybettim: Bir yılda 14 kilo verdim

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş çifti, geçtiğimiz haftalarda birlikte katıldıkları ödül töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

6881cbccd13a6e6d2d96e5a5.jpg

''SEVGİLİMLE GURUR DUYUYORUM''

Gecede en iyi kadın oyuncu ödülünü alması beklenen sevgilisi için konuşan Hakan Kurtaş, “Seve seve takip ettiğim bir ünlü benim sevgilim. Bu gece en iyi kadın oyuncu ödülünü alacak. Sevgilim ile gurur duyuyorum. Umarım daha iyileri daha güzelleri onunla olur” diye konuşmuştu.

6881cc03d13a6e6d2d96e5a8.jpg

''SESİ ÇOK GÜZEL''

İbrahim Selim’in YouTube programına konuk olan oyuncu, “Birce’nin en romantik jesti neydi?” sorusuna, “Ergenlikten beri çok istediğim gitarı doğum günümde hediye etti. Çok doğru zamanda geldi karşıma. Sonra Birce’yle birlikte o gitarla parça yaptık” cevabıyla aşkla yazılan eserinin yakında çıkacağını müjdeledi.

6881ccacd13a6e6d2d96e5b1.jpg

Kurtaş, “Birlikte düet yapmayı düşünüyor musunuz? sorusuna ise “Sesi çok güzel. Birlikte çalıp söylediğimiz şeyleri anı olsun diye kaydedeceğiz” yanıtını verdi.

Nazan Öncel'in sağlık durumunda son dakika gelişmesi! Açıklamalar peş peşe geldi

icon
icon

7,582Konular
7,695Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt