Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Robbie Williams açıkladı: Annem artık beni tanımıyor!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687515f0280d2d4b642c452a.jpg

HABER MERKEZİ- Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams,"Live 2025" turnesiyle gündemden düşmüyor.

68751482280d2d4b642c4520.jpg

"ANNEM BENİ TANIMIYOR"

Ünlü şarkıcı ilk kez annesi ve babası hakkında açıklamalarda bulundu. Annesi Janet’in demans hastalığıyla mücadele ettiğini, babası Pete’in ise Parkinson nedeniyle evden çıkamadığını ifade etti.

The Sun'un haberine göre, Williams, "Annem demans hastası ve artık benim kim olduğumu bilmiyor. Artık nerede olduğunu da bilmiyor" dedi.

Tanyeli'nin eşinden duygulandıran paylaşım! 'Bugün evliliğimizin 12. yılı bitti'

687514b6280d2d4b642c4524.jpg

"EVDEN ÇIKAMIYOR"

Robbie Williams, babasıyla ilgili "Eskiden her gece sahnede benimle birlikte şarkı söylerdi. Sahneye çıkıp tüm dikkatleri üzerine çeker ve büyüleyici görünürdü. Sonra kulise dönerdi. Şimdi evden çıkamıyor" diye konuştu.

Ünlü şarkıcı; kayınvalidesi Gwen Field'ın da lupus, Parkinson ve kanser hastası olduğunu söyledi ve "O çok cesur bir kadın ve durmadan savaşıyor" diye ekledi.

Robbie Williams, ailesindeki hastalıkların kendisini tuhaf hissettirdiğini ve bu karmaşık durumla başa çıkmaya hazır olmadığını itiraf etti.

Hailey Bieber'dan şaşırtan hamle! Kuzey Tekinoğlu'nu dünyaya yaydı!

icon
icon

7,078Konular
7,190Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt