Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Pınar Altuğ'un yoga videosuna yorum yağdı! 'Yağmur bey kıskanmıyor mu?'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68a550194e053962fef3de70.jpg

HABER MERKEZİ - 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden Pınar Altuğ, kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlenmişti.

Oyuncu çift, 2009'da 'Su' adını verdikleri kızlarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Altuğ, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte "Kızım da aynı benim büyüdüğüm aile ortamında büyüyor. Şimdi fark ediyorum ki benim kocam, babam gibi bir adam. Bundan da çok mutluluk duyuyorum ve çok huzur buluyorum. Çok çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım, her anlamda çok doğru bir karar vermişim. Yağmur benim her zaman iyikim." diye konuşmuştu.

68a54f924e053962fef3de6a.jpg

China Suarez'den İstanbul'a övgü dolu sözler! 'Çıldırıyorum'

Geçtiğimiz günlerde 'Hayatını kaybetti' haberleri çıkan ve tepki gösteren güzel oyuncu, "TikTok üzerinden yayın yapan bir magazin sayfası amaçlarının ne olduğunu bilmediğim bir sayfa benim bir trafik kazası sonucu hayatımı kaybettiğime dair baya kurgulu haber yapmış. Ailem, eşim, dostum, sevenlerim... Dünden beri aldığım telefonların haddi hesabı yok. Haklarında gereken hukuki işlemi başlatacağımızdan hiç endişeleri olmasın. Gayet iyiyim, son derece sağlıklıyım." demişti.

68a54faa4e053962fef3de6d.jpg

Özcan Deniz, ağabeyi Ercan Deniz'in iddiaları sonrası çılgına döndü! 'Annesinin namusuna mı dil uzatıyorsun?'

YİNE OLAY OLDU

Bu kez yoga yaptığı anları Instagram hesabından paylaşan Pınar Altuğ yine olay oldu. Bir takipçisinden gelen 'Yağmur bey kıskanmıyor mu acaba?' sorusuna Altuğ, "Neden kıskansın ki!" yanıtını verdi.

68a54f544e053962fef3de64.jpg

68a54f734e053962fef3de67.jpg

icon
icon

8,491Konular
8,604Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt