Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ozan Güven’e destek mesajı tepki çekti

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68ab8cee040a7ce46db49fdb.jpg

Sanat dünyasındaki kadınların ardı ardına yaptığı ‘taciz’ ifşalarının yankıları sürüyor. Aleyna Tilki, Elif Buse Doğan ve Oyuncular Sendikası; Tayanç Ayaydın, Mehmet Yılmaz Ak ve fotoğrafçı Mesut Adlin’in küçük yaşta biriyle yaptığı iddia edilen mesajlaşmalardan sonra, kadınlara destek mesajı verirken Günay Karacaoğlu’nun mesajı sosyal medyanın gündemine oturdu. Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 yıl 3 ay hapis cezası alan Ozan Güven, tepkiler üzerine Çağla Şıkel ile birlikte rol alacağı ‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikalinin kadrosundan ayrıldığını açıklamasına Karacaoğlu’ndan yanıt geldi.

Oyuncu, “Ben Günay Karacaoğlu, kadınım. Ozan ile 35 yıldır yan yanayız; kimi zaman sahnelerde, kimi zaman sofralarda. Şimdi de yanındayım. Yeniden beraber sahneye çıkana kadar evde aç oturma, gel; taze fasulye var” dedi. Karacaoğlu’nun mesajı birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılandı. ‘#SusmaBitsin’ hashtagiyle destek mesajlarına katılan Oyuncular Sendikası, “Her türlü şiddet, taciz, mobbing ve ayrımcılığın karşısındayız. Sanat üretiminin hiçbir alanında saldırganları kayıran ve ödüllendiren sistemi kabul etmiyoruz. Bizler meslektaşlarımızın sesinizi duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

68ab8cb0040a7ce46db49fd1.jpg

‘Sizi anlıyorum’

Şarkıcı Aleyna Tilki de şu açıklamayı yaptı: “Başına istismar gibi bir olay geldiği zaman insan, suçludan daha suçlu hisseder. İnsan kendini kirlenmiş hisseder. Sesini duyurmaya cesareti olanların ve daha hiç içini açamamışların yanındayım.

● Benim de çevremde benzer durumlar yaşatan kişiler varsa ve farkında olmadan bir bağlantım oluyorsa, lütfen beni de uyarın. Sizi görüyorum, duyuyorum, anlıyorum, biliyorum, hissediyorum.

● Hiçbir şey senin suçun değildi ve her şey geçecek. Kendini güzel büyüttüğün sürece her şeyin üstesinden gelebileceksin. Ben bu davada Aleyna olarak sizin yanınızda olacağım.

● Sesini çıkaramayıp kendi duyguların içinde kaybolmuş herkesi kocaman kucaklıyorum ve geçecek demek istiyorum.”

68ab8cb0040a7ce46db49fcf.jpg

‘Susmamakçok önemli’

Elif Buse Doğan,
sessiz kalanlara tepki gösterdi. Concorde Tower Hotel’de izleyici karşısına çıkan şarkıcı, “Eğer sizi istismar eden birisiyle arkadaşsam, bana da yazın. Ben gözden kaçırmış olabilirim, hemen arkadaşlığıma nokta koyayım. Kadınların yanında olmak, susmamak çok önemli” dedi.

68ab8cb0040a7ce46db49fcd.jpg

Şaşırtan açıklama

Özge Borak,
taciz mesajlarını ifşasından sonra yaptığı açıklamayla şaşırttı. Bodrum’da görüntülenen oyuncu, “Yorum yapabileceğim bir şey değil tabii ki. İçeriği hakkında herhangi bir fikrim yok ama bu tür şeyler insanlar arasında kalmalı. Bir dert varsa iki kişi arasında çözülür” dedi.

icon
icon

8,675Konular
8,784Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt