Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ortalık yangın yerine dönecek

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c742592e00da8e912291a5.jpg

Kanal D’nin reytinglerdeki başarısıyla rakiplerini zirveye hasret bırakan dizisi ‘Uzak Şehir’, ikinci sezonun ilk bölümüyle seyircisini bu akşam 20.00’da ekran başına bekliyor. Final sahnesiyle hayranlarını merakta bırakan dizinin oyuncuları, yeni bölüm öncesi heyecanlarını paylaştı. Cihan karakteriyle beğeni toplayan Ozan Akbaba, “Beklenmedik durumlar, duygusal çatışmalar ve elbette Mardin’e çok az kaldı” sözleriyle ipuçları verirken; Alya’yı canlandıran Sinem Ünsal, “İkinci sezon için çok heyecanlıyız. Samimiyetimiz, disiplinimiz ve tutarlı hikâyemiz izleyiciye yansımaya devam edecek” dedi.

“Her karakteri büyük sınavlar bekliyor. Ortalık yangın yerine dönecek” ifadelerini kullanan ‘Uzak Şehir’in Sadakat’i Gonca Cilasun heyecanı artırırken; Müfit Kayacan, “Gerçekten bizim de merakla beklediğimiz bir sezon. Ecmel olayların içine daha çok dahil olacak” sözleriyle entrikaların artacağının sinyalini verdi. Dizinin umutsuz aşıklarından Şahin (Alper Çankaya)

“Hiç ara vermemiş gibi başladık çekimlere. Umarım ilk sezon gibi güzel bir başlangıç yaparız” derken, Nare (Sahra Şaş) “Yaz boyu çok güzel yorumlar aldım şimdi herkes gibi ben de yayın saatini heyecanla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

68c742712e00da8e912291a7.jpg

Kuzey Gezer, “Gelecek bölümlerde seyirci kadar ben de hangi ailenin torunu olacağımı çok merak ediyorum. Sinem ablamın beni kimseye bırakmayacağına eminim” dedi.

68c742712e00da8e912291a9.jpg

‘Uzak Şehir’in hırçın sevdalıları Kaya (Atakan Özkaya) ve Zerrin (Dilin Döğer), emeklerinin karşılığını aldıkları yeni bir sezon diledi.

icon
icon

9,433Konular
9,542Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt