Ünlü’nün şarkının soyismini yanlış yazdığı açıklamada, “Yağmur nedeniyle sanatçımız Gülden Mutlu’nun ve sahne ekibinin güvenliği nedeniyle iptal etme zorunluluğu doğmuştur. Sanatçı ve ekibinin konaklama ve iaşe giderleri karşılanmıştır. Ödeme konusuna ise Zirve Yapım şirketiyle anlaşmaya varılmıştır. Sanatçının koordinatörü olduğunu söyleyen kişinin gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanmasından dolayı hukuki süreci başlatacağız” açıklamasına Arslan’dan tepki geldi.
‘Tehditler savurmaya başladı’
Sorumluluklarını yerine getirmelerine rağmen ücretlerini alamadıklarını, oteldeki masrafları dahi kendileri ödemek zorunda kaldıklarını anlatan ekip, kendilerini mağdur eden CHP’li iki belediyeyi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e şikayet etti. Arslan’ın koordinatörü İzzet Başlak, “Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç ve belediye başkanının yanındayken sahnede mikrofonla konuşmaya başlayan O.T.Ü., bize tehditler savurmaya başladı” dedi.
‘Garsonu üzerimize saldın’
Şarkıcı, “Soyadım Mutlu mu? Telefonda, ‘Ben organizatörüm ben varsam siz sanatçılar varsınız?’ demeyi biliyorsun! Hukuki süreci başlat ki, ‘Ben milyonluk sanatçılarla çalışıyorum, sizin gibilerle niye uğraşayım, veririm parasını gider. Bana böyle bir sıkıntı çıkaran birkaç sanatçıyı beş sene iş yaptırmadım’ hadsizliği nereden geliyor onu bir anlayalım. Bir çorba parası için garsonları üzerimize salmış insansın. Sen bizi değil, 30 milyonluk ekipmanı düşündüğün için iptal ettin” karşılığını verdi.